Läti Inim-Barbie ähvardab Katie Price'i: mina olen noorem, ilusam ja suuremate rindadega!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Katie Price
Katie Price Foto: SCANPIX

Lätist pärit Inim-Barbie Victoria Wild ähvardab Briti modell Katie Price'ilt glamuurikrooni röövida.

Ärikooli lõpetanud 30-aastane Wild on kulutanud ilukirurgiale 40 000 eurot ning sealhulgas lasknud endale opereerida G-korviga rinnad, vahendab Barcroft TV.

Wild teenib Lätis, Prantsusmaal ja Itaalias töötades tublid 130 000 eurot aastas ning nüüd on tema sihiks Suurbritanna ja eriti üks sealne staar.

«Katie Price on ilus, kuid nüüd juba liiga vana. Ma olen noorem ja kaunim ning mul on palju suuremad rinnad. Ma vallutan Suurbritannia ja saan temast edukamaks,» bravuuritses Victoria.

Foto: SCANPIX

Briti glamuurimodell, teletäht ja ärinaine Katie Price (36)

Victoria hülgas pärast iluoperatsioone oma akadeemilised juured ja hakkas leiba teenima glamuurimodellina.

«Mul on nüüd parem elu. Ilusana on palju lihtsam raha teenida. Eriti, kui sul on suured rinnad ja kena nägu,» arvas ta.

«Ma olen arukas blondiin. Välimuse tõttu kutsutakse mind Barbieks või bimboks, kuid ma ei võta seda solvanguna. Minu arust on bimbo tüdruk, kellel on väljapaistev ja seksikas välimus ja kes hoolitseb enda eest.»

Loomulikult ei ole Victoria plastiline välimus just kõigile meeltmööda - teda on materdanud usufanaatikud, kes ütlevad talle, et ta läheb põrgusse, kuna ta on liia seksikas.

«Inimestele ei meeldi, kui keegi on nendest parem, ilusam või erinev. Kahjuks arvavad nad, et kõik peavad olema nendesugused koledad luuserid. Õnneks ei saa ma palju vihakirju, kuid fotode all ja show'del on mõnikord õelaid kommentaare. Mõned kristlased ütlevad, et olen saatanast, kuna olen meeste jaoks liiga ahvatlev. Minu arvates peaks aga iga naine ilus olema,» ütles Victoria.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles