Aravetel sõidetakse supermotot

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Open klassi liider Martin Leok.
Open klassi liider Martin Leok. Foto: Martin Mand

Laupäeval, 7. augustil jätkuvad Sky Plus Supermoto Eesti meistrivõistlused Aravete kardirajal. Samal rajal alustati ka tänavusi meistrivõistlusi, erinevalt kevadest saab nüüd kasutada ka krossiosa, mis sõidule atraktiivsust lisab.


Open klassi liider on Martin Leok, kellel edu teisel kohal oleva soomlase, Toni Klemi ees on seitse punkti, kolmandal kohal on Rannar Uusna, kes kaotab Leokile 49 punktiga. Mini SM klassis on liider Kuressaare etapi võitja, Henri Remma, kelle edu teisel kohal oleva Patrick Palsi ees on 8 punkti, kolmandal kohal olev Mikk Tagapere kaotab Remmale 36 punktiga.

Quadracer klassis on korraliku edumaa sisse teinud Ardo Tigane, teisel kohal oleval Raul Kirtil on 62 punkti vähem, kolmas on Jaanus Heina, tema jääb liider Tigasest maha juba 82 punktiga.

Aravete kardirajal sõidetava etapi võistlussõitude algus on kell 12.30, võistluste lõpp ja autasustamine toimub kell 16.15. (JT)
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles