Winston Churchill käskis UFO-juhtumi salastada

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taevas nähakse kummalisi asju.
Taevas nähakse kummalisi asju. Foto: SCANPIX

Suurbritannia kunagine peaminister Winston Chrchill andis käsu salastada juhtum, milles lennuk kohtus tundmatu lendava objektiga.

Suurbritannias avalikustati  nüüd suur hulk dokumente, mis käsitlevat UFOde nägemist ja nendega kokkupuuteid, kirjutab Daily Mail.

Dokumente läbivaadanutele jäi silma juhtum Teise maailmasõja päevilt, kus kuninglike õhujõudude piloot nägi oma lennuki lähedal kummalist objekti.

Juhtumist anti Curchillile teada. Peaministri arvates oli tegemist millegi sellisega, mis võib paanikat tekitada.Ta andis käsu see 50 aastaks salastada.

Suur osa Briti UFO-juhtumitest on saanud teadusliku selgituse, kuid on ka neid mida selgitada ei ole suudetud.

Üks selline leidis aset 1995. aastal. Manchesteri lennuväljale maandunud lennuki teele kerkis järsku ei tea kust mingi lennumasin. Kapteni sõnul suutis ta kokkupõrke ära hoida.

Maal viibinud inimesed joonistasid taevas nähtud tundmatu lendava objekti üles. Ühe seda näinu sõnul oli see umbes 20 jalgpalliväljaku suurune.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles