Teade grafitikunstnik Banksy tabamisest osutus valeks

Janar Ala
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Banksy vahistamine täna hommikul
Banksy vahistamine täna hommikul Foto: AP

Esmaspäeva hommikul vahistas Londoni Metropolitan Police grafitikunstnik Banksy, teatab veebiväljaanne nationalreport.net. Tabamatuks grafitikunstnikuks olevat osutunud 35-aastane Paul Horner

Pärast tundidepikkust ülekuulamist ja reidi kunstniku stuudiosse tunnistati Banksyks 35-aastane, Liverpoolis sündinud Paul Horner. Seda infot on kinnitanud nii BBC kui kunstniku PR-esindaja.

Nii mõnigi on avaldanud sellise arreteerimise peale pahameelt. Näiteks Banksy kolleeg Space Invader ütleb, et kas politseil muud pole teha, kui vahistada inimesi, kes teistele rõõmu pakuvad. Space Invader avaldas lootust, et maksumaksja hakkab sellise asjade käigu üle pahandama.

Sellist nalja, kus Bankys tabamisest on paljude vandalismivastaste suureks rõõmuks tabatud, on paraku juhtunud ennegi. 2012. saadi Banksy ka kätte, sedakorda kandis ta ristinime Robin Cunningham.  

Vaata alt videolõiku Banksy valikuga töödest

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles