2 Quick Start tutvustab klubis Venus uut albumit

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
2 Quick Start.
2 Quick Start. Foto: promo

Läinud sajandi lõpus eestlasi hullutanud 2 Quick Start on tagasi tuliuue materjaliga, mida tutvustatakse neljapäeva õhtul Tallinna Venus Clubis.

2 Quick Starti uus album kannab nime “2010” ja sisaldab 12 tuliuut laulu, mis kõik on trio Paulus/Laisaar/Kotkas kirjutatud. Tekstiautoritena figureerivad plaadil Heiti Kender ja Jana Hallas.

Sündmus on harukordne seetõttu, et eelmine stuudioalbum 2 Quick Startilt ilmus 9 aastat tagasi. Mäletatavasti kandis 2001. aastal ilmunud bändi viimane kauamängiv nime “Ühega miljoneist”.
Ehkki kahe stuudioalbumi vahele mahub tervelt 9 pikka aastat, ei saa öelda, et 2 Quick Starti trio oleks istunud, käed rüpes.

Peale selle, et bänd on kogu selle sajandi esimese kümnendi andnud aktiivselt kontserte ja tootnud aktiivselt lugusid nii Eurovisiooni konkursile kui kodumaistele artistidele nagu Birgit Õigemeel, Jana Kask, Slobodan River ja Ithaka Maria Rahula.

Tänaõhtusel kontserdil klubis Venus ei jäta 2 Quick Start loomulikult oma kuulajaid ilma võimalusest kuulata bändi vanu hitte. Esitamisele tulevad “Kingitus”, “Ühega miljoneist”, “Naerata” ja teised igihaljad lood.

2 Quick Starti uus album “2010” jõuab poelettidele lähiajal.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles