Andrus Laurile: ju sa üks kapihetero oled!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Su nägu kõlab tuttavalt» teine saade, Lauri Liiv
«Su nägu kõlab tuttavalt» teine saade, Lauri Liiv Foto: TV3

TV3 suurshow «Su nägu kõlab tuttavalt» teises saates esitas Lauri Liiv Marilyn Monroe laulu «I Wanna Be Loved».

Olav Osolin: Kui päris aus olla, siis oleme selles saates näinud ka nooruslikumaid Marilyne. Selles mõttes oli Marilyn, keda me täna nägime, vahakujude muuseumist rohkem pärit. Visuaalselt sa meenutasid mulle rohkem Jack Lemmonit ja Tony Curtist seal taga. Laulu poolest polnud viga. See polnud otseselt Marilyn, mis minu kõrvus helises, aga vähemasti sinna suunas.

Tanja Mihhailova: Ma vaatan, et sa tundsid end päris hästi kontsadel. Ma kujutan ette, kui raske on meestel laulda naisehäälega ja sul on tugevam hääl, mida ei õnnestunud vahel ära peita. Muidu on päris... kohutav!

Laine Randjärv: Mina ei taha nii hirmus kriitiline olla. Minu meelest oli päris sensuaalne. Minule tundus küll, et need partnerid, kes siin laval kaasa tantsisid, said šarmantse ja elegantse tähelepanu osaliseks.

Andrus Vaarik: Eelmise nädala Savisaar oli natuke veenvam ja natuke kumas läbi sellest Marilynist, tõstete ajal ja seal kuskil. Muidu väga hea. Oleks võinud kuidagi vabamalt selle naise endast välja lasta. Jäi mulje, et mehed sobivad sulle paremini kui naised. Ju sa üks kapihetero oled!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles