Mika fänniaktsioon - võtke kõik kontserdile mullitajad kaasa!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mika esineb täna õhtul Tallinnas
Mika esineb täna õhtul Tallinnas Foto: Mika fänniklubi


Internetifoorumeis levib järgmine üleskutse: Mika esineb 3. augustil Tallinnas ning sellega seoses korraldavad Mika fännid fänniaktsiooni - me võtame kontserdile mullitajad kaasa ja laulu Happy Ending teise refrääni ajal hakkame kõik koos mulle puhuma. See näeks väga lahe välja ja oleks Mikale endale ka kindlasti tore üllatus!

«Levitage seda võimalikult palju edasi, kuna Mikal ei ole Eestis väga palju fänne ja me tõesti tahame, et sellest midagi välja tuleks!» pelgavad idee algatajad, et ettevõtmine ei pruugi nii suurejooneliselt õnnestuda kui loodetud.

Kümned inimesed aga on juba lubanud mullitaja kaasa võtta ning ideed edasi levitada. Mõned aktivistidest neiud kavatsevad isikliku raha eest ka kontserdile hulga mullitajaid kaasa osta ja neid koha peal rahvale tasuta jagada.

Aktsiooni algatajad paluvad kõigil seda üleskutset levitada võimalikult palju: «Nii et kõik, kes te kavatsete Mika kontserdile tulla - palun võtke sellest osa!» seisab fännide internetifoorumite kaudu levivas üleskutses. Seebimullitajaid saab osta ka kohapeal.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles