Kolm moodust, kuidas kasutada jääkuubikuid magamistoas

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Tahad magamistoas asju veidike vürtsikamaks muuta? Proovi «temperatuuri mängu»: kasuta naha all olevate närvivastuvõtjate stimuleerimiseks kuuma või külma õhku. Täpselt sel viisil soovitab oma seksuaalelu põnevamaks muuta suhteekspert Talia Wagner.

«Närvilõpmete stimuleerimine eelmängu ajal tekitab ootusärevust ja elevust, muutes naudingu kordades suuremaks,» ütles Wagner portaalile Men's Health.

Järgnevalt on välja toodud kolm nõuannet, kuidas jääkuubikute abil oma voodielu põnevamaks muuta.

Foto: Scanpix
Foto: Scanpix Foto: SCANPIX
  • Õrrita partnerit

Võta jääkapist paar jääkuubikut ja aseta need kaussi. Seejärel tõsta kuubikud ükshaaval partneri nahale. Kui ta tunneb jääkülma temperatuuri, muutuvad ta närvid erksamaks ja tekib ootusärevus selle osas, mis on tulemas. Kui tahad partnerit tõeliselt hullutada, väldi erogeenseid piirkondi (rinnanibud, reie sisekülg). Erutuse kasvades hakkab kallima keha soojenema ja erogeensed piirkonnad muutuvad järjest tundlikumaks, seega tasuks neid puudutada kõige viimastena.

Hoiatus: ära pane jääkuubikuid otse suguelunditele!

  • Mängi erinevate temperatuuridega

Kuum keha on lõõgastunud, külm keha aga tõmbub kokku. Kui mängid erinevate temperatuuridega, tekib partneris palju seksuaalset pinget. Proovi näiteks seda: aja partner millegi soojaga kuumaks (kasuta libestit või nirista talle kõhule mett) ja seejärel puuduta ta rinnanibusid või reisi jääkuubikuga. Jääkülm puudutus paneb kogu partneri keha värisema.

  • Muuda oraalseks jää abil paremaks

Pane jääkuubik suhu ja ime seda veidike aega enne, kui teed partnerile oraalseki. Ta tunneb sinu hingeõhu soojust ja jääkuubiku jäisust samaaegselt ning see hoiab tema privaatpiirkonna erksana (tänu külmale) ja lõõgastununa (tänu kuumale), sõnas Wagner.

«Jää aitab näiteks ka orgasmi edasi lükata ja tänu sellele suureneb seksuaalne erutus,» ütles Wagner. Kui tunned, et hakkad lõpuni jõudma, palu kallimal end veidike aeglustada jääkuubiku abil (olgu see tema suus või vastu sinu keha), see aitab veidike kauem vastu pidada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles