11 põhjust, miks meestele meeldib olla suhtes

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Vallaline on küll tore olla, kuid ükski mees ei taha elu lõpuni vaid kohtingutel käia. Lõpuks muutub see igavaks, tahaks ju ikka kellegagi koos õhtuti telekat vaadata ja kellegi kaisus uinuda. Kuigi naised ei pruugi seda uskuda, igatseb suurem osa meestest romantilisest suhtest.

Mis tõmbab mehi suhete poole? Miks tahavad mehed suhtes olla? Women's Health Magazine pani kirja 11 põhjust.

1. Suhtes saab palju seksida. Kuna mees on end juba suhtele pühendanud, siis ta ei pea kartma, et pärast vahekorda tuleb ebamugav vestlus teemal «mis see meie jaoks nüüd tähendab?». 

2. Ei pea taluma ebamugavaid hommikuid võõra seltsis. Suhtes olles võib koos valmistada hommikusööki või niisama telerit vaadata. Võib juttu ajada või mitte. Pole vahet, mis te teete, neil tegudel pole salajast tagamõtet. Ja keegi ei pea taksoga koju põgenema.

3. Lõpuks leidub keegi, kes hindab mehe oskust panna riiuleid ja pildiraame üles. Meestele meeldib oma kätega asju teha. Neile meeldib, kui neil on korralikud tööriistad ja muu vajalik. Neile meeldib ka see, kui keegi nende osavust imetleb.

4. Jagatud kodutööd. Naistele meeldib, kui kodu on korras ja see tähendab, et mees ei pea enam kunagi üksi kodu koristama. 

5. Lõpuks ometi saab magamistoas julgelt eksperimenteerida. Kas kasutaksid sekslelu mõne inimesega, kellega oled esmakordselt voodis? Kas julgeksid proovida uusi seksiasendeid? Kas julgeksite teha siivutu seksvideo? Ilmselt mitte. Aga suhtes saab kõike seda teha.

6. Naised toetavad meeste unistusi. Naised toetavad oma mehi ja usuvad, et mehed suudavad suuri tegusid teha, ka siis, kui mees pole ise selles kindel. See on tähtis asi.

7. Naised esitavad meeste mõtetele väljakutseid. Naine kuulab kannatlikult mehe hullumeelsed äriideed ära ja julgeb talle öelda, kui mõni neist on ebarealistlik. Mehed on selle eest naistele tänulikud.

8. Kallim tunneb sind paremini kui keegi teine. Kolleegid näevad meie professionaalset külge. Semud näevad meie lõbusat külge. Kallimad näevad aga kõike, nii häid kui halbu külgi. 

9. Hoolimata sellest, et kallim tunneb sind läbi ja lõhki, ei arvusta ta sind. Veidrused? Lihvimata oskused? Puudujäägid? Meil kõigil on neid, kuid lähedased inimesed armastavad meid neist hoolimata.

10. Naine ütleb ausalt, kui mehe püksid on liiga kitsad. Naised on moega paremini kursis ja oskavad meestele öelda, kui mõni särk või lips on juba ammu moest läinud.

11. Oma naise vaatamine pole kunagi imelik. Kui naine tuleb duši alt ja kukutab «kogemata» oma rätiku maha, ei pea mees piinlikkusest oma silmi peitma. Suhtes olemise üks suurimaid plusse meeste jaoks ongi see, et nad saavad häbi tundmata oma naise kehaga tutvuda. Ja see on nende jaoks nii põnev (ning neil pole midagi selle vastu, kui naine ka neid vaatab). 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles