70-aastane naine anti muru kastmata jätmise eest kohtu alla

Siiri Erala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Betty Perry ja advokaat Gloria Allred
Betty Perry ja advokaat Gloria Allred Foto: AP Photo / Scanpix

USAs Utah osariigis arreteeriti muru kastmata jätmise ja politseile vastuhakkamise eest 70-aastane naine, selle nädala teisipäeval peetud kohtuistungil ei tunnistanud vanaproua end süüdi.

Betty Perry arreteeriti 6. juulil Orem-nimelises linnas pärast seda, kui naine ei öelnud tema kodu külastanud politseinikule oma nime, kirjutas Metro Observer.

Politseile vastu hakanud vanaproua kukkus ja vigastas nina, hiljem istus Perry tund aega trellide taga.

«Ma küsin Oremi kodanikelt: Kui paljudele meeldiks, et nende sinikaid saanud ja verine vanavanaema viiakse käed raudus minema,» ütles naise advokaat Gloria Allred pärast kohtuistungit käeraudu lehvitades.

Politsei esindaja sõnul oleks olukorra võinud teisiti lahendada. Samas ei ole Perry vastu süüdistusi tagasi võetud ja vanaprouat ootab järgmisel kuul jälle kohus.

Betty Perry majas oli vesi tema enda soovil 9 kuuks kinni keeratud. Nimelt on linnas tavaks, et omanike pikemal äraolekul sulgeb linn majade veekraanid. Perry elas arreteerimisel hetkel siiski majas sees.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles