Pood jagab klientidele kingituseks voodoonukke

Hetlin Villak-Niinepuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Voodoo-nukud
Voodoo-nukud Foto: Scanpix Sweden

Kas tegemist on järjekordse reklaamitrikiga, millega üritatakse kliente ligi meelitada, või on tegu lihtsalt kingikampaaniaga, kus teatud summa eest sooritatud ostuga kaasneb tasuta meene?

Tallinnas avas uksed pood, mis on enese reklaamimiseks ja klientide meelitamiseks välja tulnud üpris omapärase mõttega. Nimelt jagatakse ostu sooritanud klientidele voodonukke.

Riideid, kotte ja muud pudi-padi müüv kauplus Baraka teatab oma kodulehel, et juulikuus saab iga vähemalt 250 kroonise ostuga kaasa voodoonuku, mis toimib ainult siis kui sellega võluda kellelegi head.

Võrreldes seniste sooduskampaaniate, kupongide ja muu nänni jagamise kõrval on tegemist üpris omapärase mõttega.

Kui varasemalt on elektroonikapoed, rõivapoed ja muud kauplused avamise puhul teinud inimesi hullumiseni viinud sooduspakkumisi, siis voodonukku pole seni veel keegi kaubale lisaks pakkuda tihanud.

Mis on poe omanike eesmärku nuku jagamise juures, jääb esialgu teadmata, kuna suures avamis-saginas ei olnud neil mahti E24 küsimustele vastata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles