Stringid ja crocs'id: turisti 10 kõige hullemat rõivaapsu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ehkki ortopeedid soovitavad hõõrdumise ja villide vältimiseks sandaalidega ka sokke kanda, pidasid britid seda kommet koledaks.
Ehkki ortopeedid soovitavad hõõrdumise ja villide vältimiseks sandaalidega ka sokke kanda, pidasid britid seda kommet koledaks. Foto: SCANPIX

Supelrannas stringide, kummist mugavussandaalide crocs''ide või sandalettide ja sokkide koos kandmist pidasid ajalehe Daily Mail lugejaküsitluses osalenud turistide kõige suuremateks rõivastumisfopaadeks.

Kõik, mis supermodellide, filmistaaride või rokklauljate seljas stiilne välja näeb, ei pruugi lihtsurelikule sugugi sobida. Näiteks

String-bikiinid

Ehkki püksikuid, millel istmikuosa asemel vaid nöör, on nähtud isegi Britney Spearsi jalas, pidas iga viies britt stringe kõige eemaletõukavamaks suveriietuseks. Säästkem siis teisi rannas olijaid liigsest infost. Keegi ei soovi näha täiskuud keset kuuma päikeselist päeva.

Sokid koos kõrgekontsaliste kingadega

Ehkki selline kooslus näeb moešõul igati kena välja, kuulub see igapäevas tänavapildis sarja «Ära ürita seda kodus järele teha». Täpselt niisama naeruväärsed näevad brittide hinnangul välja mehed, kes lahtiste sandaalidega sokke kannavad.

 Neoonvärviliste kirjadega T-särgid

Ehkki kaheksakümnendad teevad moemaailmas praegu suurt võidukäiku, peaksid mõned kunagised rõivalemmikud küll sellesse aastakümnesse jäämagi. Näiteks mustad T-särgid kõikvõimalike neoonvärviliste logode või sloganitega. Mõnel stiilipeol võivad sellised rõivatükid ju omal kohal olla, kuid turisti seljas äratavad kaastunnet.

Vöökott

Moelooja Marc Jacobs üritab neid kotte Rihannat modellina kasutades küll moepilti tagasi tuua ning ideena on see käsi vabaks jättev ja raha ning väärtasju taskuvaraste eest hästi kaitsev kott ju igati omal kohal, tunnistasid britid selle üheks koledamaks suviseks aksessuaariks.

 Crocs'id

Ehkki crocs'id on mugavad, pehmed, kerged, jalasõbralikud, neid kannavad Catherine Zeta-Jones ja Jack Nicholson  ja neid toodetakse igas mõeldavas värvitoonis, pidasid britid neid ülekaalukalt kõige koledamateks suvejalatsiteks. Kes tahab ka supelrannas stiilne välja näha, peaks küll crocs'id koju jätma, brittide hinnangul sobivad need pigem tööjalatsiteks.

Cut-out kleidid

Väga inetuteks pidasid britid ka kleite, mille kangasse on lõigatud paljastavaid auke. Jätkuvalt kuumadest ilmadest hoolimata pidasid inglased piisavaks vaatepilti, mis avaneb lahtise suvekleidi kaelusest, varrukatest ja hõlmade vahelt. Lisa-vaatamisauke ei soovitud.

Ühe Heathrow' lennujaamas tehtud küsitluse kohaselt kavatses enam kui pool briti puhkusereisijatest kulutada puhkuse ajal enam kui 100 naela (üle 1800 krooni) uute suverõivaste ja ilutoodete ostuks. Samas väitis üle veerandi küsitletud meestest, et nemad ei kuluta kunagi puhkuse ajal riietele üle 50 naela (900 krooni).

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles