Seitse asja, mille pärast ei tasuks uues suhtes muretseda

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Suhte algus on alati imeline aeg - kallimaga koos olles tunned end niivõrd õnneliku ja värskena, et unustad kõik argimured. Kuigi see tunne on kahtlemata hea, võib see panna sind aga muretsema. Ka kõige tühisema asja pärast.

Enne, kui hakkad oma sõbrannasid erinevate probleemidega pommitama, loe, milliste asjade pärast ei tasuks uue suhte alguses eriti muret tunda, kirjutab Glamour.

1. Ära karda, et oled liiga kättesaadav. Kas oled uue suhte alguses mõelnud, et ei julge kaheks ööks mehe juurde jääda? Või oled kartnud, et mehele võib jääda mulje, et sul polegi muud elu peale teie värske suhte? On aeg taolised hirmud unustada. Kui sa tahad mehega aega veeta, siis tee seda. Nii lihtne see ongi.

2. Ära muretse sellepärast, kui mees pole sulle tükk aega sõnumit saatnud. Kui teie suhtes on kõik hästi ja mees pole endast mõnda aega märku andnud, siis tõenäoliselt on asi selles, et ta on lihtsalt kaotanud ajataju tehes midagi muud. Ilmselt ei ürita ta sind meelega pikalt saata, seega ära muretse.

3. Ära muretse seksi pärast. Meil kõigil on vähemalt üks sõbranna, kes kardab, et on oma võimalused mehega ära rikkunud, sest läks temaga liiga varakult voodisse. Samas on palju õnnelike paare, kelle abielu on alguse saanud üheöösuhtest. Iga armusuhe on erinev, seega käitu vastavalt oma sisetundele. Ära karda, et mees kaob ära pärast seda, kui oled temaga maganud. Kõik mehed pole sellised.

4. Ära karda, et lähed sõnumitega liiale. Oletame, et saatsid mehele just flirtiva sõnumi, kuid nüüd tahaksid temaga jagada üht head videot, mille leidsid. Ära muretse, et võid teda sõnumitega ära tüüdata, luba endal mehega ühendust võtta siis, kui sa ise seda soovid. Raskesti kättesaadava mängimine ei pruugi anda soovitud tulemust ning jätta mehele mulje, et sa pole temast üldse huvitatud. 

5. Ära karda olla avameelne. Kui mees tõesti meeldib sulle, ära karda talle seda öelda. Ära hoia tundeid endas vaid seetõttu, et kardad haiget saada. Kui sa ei julge alguses oma tundeid sõnadesse panna, näita oma tegudega, et sa oled õnnelik, et ta sattus su ellu.

6. Ära muretse, et oled ehk liiga veider. Meil kõigil on omad veidrused. Selle asemel, et oma omapära varjata, lase sel särada. Õige mees peab su veidrusi ääretult armsaks ja need võivadki olla põhjuseks, miks ta sind armastab.

7. Sa ei pea alati ideaalne välja nägema. Jah, mehed on tõepoolest visuaalsed tegelased, seega pole mingi ime, et naised tahavad alati parimas vormis olla. Kuid olgem ausad: see muutub kurnavaks! Tee seda, mis tekitab sinus enesekindla tunde ja ära muretse, et sa ei näe alati laitmatult kaunis välja. Õige mees peab sind ka ilma meigita vastupandamatuks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles