Kim Kardashian kaalub kuulsast tõsielusarjast lahkumist

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kim Kardashian arrives at the 2014 MTV Music Video Awards in Inglewood, California August 24, 2014.  REUTERS/Kevork Djansezian (UNITED STATES - Tags: ENTERTAINMENT)(MTV-ARRIVALS)
Kim Kardashian arrives at the 2014 MTV Music Video Awards in Inglewood, California August 24, 2014. REUTERS/Kevork Djansezian (UNITED STATES - Tags: ENTERTAINMENT)(MTV-ARRIVALS) Foto: KEVORK DJANSEZIAN/REUTERS

Tõsielustaar Kim Kardashian plaanib oma räpikuningast mehe Kanye Westi mõjutuse tõttu kuulsast tõsielusarjast lahkuda, et oma eraelu rohkem salajas hoida.

Räpistaar Kanye West soovitas oma abikaasast sekspommil Kim Kardashianil tõsielusarjast «Keeping Up with the Kardashians» lahkuda, aga naise jaoks on tegemist väga raske otsusega ning hetkel on asi jäänud kõigest mõtteks.

Tugevalt oma abikaasa mõju all olev Kim kaalub karjääri tõsielufaasi lõpetamist, kirjutab Female First.

«Samal ajal kui Kanye West ei sunni Kimi midagi tegema, meeldiks talle siiski pigem, et naine tõsielusarjas enam ei osaleks,» pajatas allikas.

Nimelt soovib räpistaar oma elu elada privaatselt ning ta usub, et Kimil oleks tark sama teha.

Kimi jaoks on raske pere tõsielusarja hüljata, sest tema nimi on seal suureks müügiartikliks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles