Staarpaparatsod Tipp ja Täpp üllitasid kuuma suvehiti

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Staarfotoreporterid Meelis Tomson ja Mari-Leen Albers üllitasid kuuma suvehiti
Staarfotoreporterid Meelis Tomson ja Mari-Leen Albers üllitasid kuuma suvehiti Foto: Meelis Tomson

Arnold Oksmaa ekskaasa ja hetkel staarreporterina leiba teeniv Mari-Leen Albers aka Tipp ja staarfotoreporter Meelis Tomson aka Täpp üllitasid kuuma suvehiti «Läbi suve». Duo nimeks pandi Marimell.

 

Elu24 uuris staaridelt, kuidas kuum suvehitt sündis.

Meelis: Läksime lugu salvestama, kuna meil oli sõbranna 18ndaks sünnipäevaks vaja lahedat kinki. Juba samal õhtul võeti lugu sünnipäevapeol väga hästi vastu ning meil tuli seda taas ja taas korrata. Lugu mängis õhtu jooksul kümneid kordi.

Milline on olnud tagasiside?

Tagasiside on olnud üllatavalt positiivne. Oleme jaganud lugu ka DJ'dele, kes on kinnitanud, et tantsuplats loo peale tühjaks ei jookse, vaid pigem toob inimesi juurde.

 

Sõbrad-tuttavad on kõik kiitnud ja öelnud, et oleme paremad kui näiteks Niki.

Millal teid raadioeetris kuulda saab?

Raadiod ilmselt meie lugu mängima ei hakka, kuid näiteks esmaspäeval mängis ja kommenteeris lugu Sky Plusi hommikuprogramm ja väga õelad meie vastu ei oldudki.

Öeldi hoopis, et täitsa lahe suvelugu. Hiljem lasti Niki uut hitti ning siis võrreldi meid taas ning tunnistati, et meie lugu on ägedam.

Kommentaatorid on tundnud muret, miks Albers laulab bikiinidest. Et selliseid ei ole ju olemas, mis talle selga mahuksid?

Aga meie bänd Marimell kinnitab, et selliseid bikiine, mis Albersile selga lähevad, leiab poodisest iga hinnaga ja iga ilmaga.

Kuula lugu! Kuidas meeldib?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles