Ukraina esileedi poseeris moepiibel ELLE'i kaanel, tee järele, Evelin Ilves!

, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ukraina esileedi, Marina Porošenko, poseeris ELLE esikaanel. Tee järele Evelin ilves!
Ukraina esileedi, Marina Porošenko, poseeris ELLE esikaanel. Tee järele Evelin ilves! Foto: Facebook

Ukraina presidendi Petro Poroshenko abikaasa Marina on kaunis naine. Moepiibel ELLE tegi silmataorkavale kaunitarile pakkumise, millega naine nõustus. Marina Poroshenko poseerib septembrikuu ELLE'i esikaanel ning andis väljaandele ka pika intervjuu.

Foto: ELLE/Facebook.com

Presidendiproua julge otsus on ukrainlased mitmesse leeri jaotanud. Osa inimestest on uhked oma esileedi üle, kuid on ka neid, kes naist hurjutavad.

Siin mõned kommentaarid:

Elena: Kaunis naine tõepoolest. Aga meil käib sõda ja inimesed hukkuvad!!! Sõjas on noored 20sed poisid, kaitsmas isamaad. Pole hetkel nagu isu sellise glamuuri järele...

Tatjana: See on vale samm, mis ei tee hetkel au ei esileedile ega meie riigile.

Svetlana: Kõrgem klass! Juba kaua olen sellist glamuurset fotosessiooni meie presidendiprouast oodanud!

Anna: Ikkagi kuidagi imelik on... Meie kodumaal käib hetkel sõda, hukkuvad mehed, lapsed, süütud inimesed, aga meie proua tegeleb sellise jamaga. Näitab glamuuri! On käinud fotosessioonil nii Londonis kui Pariisis! Kui tema enda lähedased praegu sõjas oleks ja seal hukkuks, kas siis oleks tal sama lõbus ja glamuurne seal esikaanel end eksponeerida...

Lena: Loodan, et intervjuu, mille presidendiproua andis, on huvitav. Ootan põnevusega ajakirja ilmumist.

Foto: ELLE/Facebook.com

Mihhail: On varemgi esileedisid moežurnaalides poseerinud, näiteks prantslaste oma.

Leonid: Mis te hädaldate siin kõik, et meil sõda käib ja esileedi ei tohiks ajakirja kaanel poseerida. Mis see siia puutub, see ju moeajakiri ja sõjaga pole siin mingit pistmist! Ajakirjanikud teevad ka oma tööd ja nad peavadki oma väljaannete esikaantele leidma põnevaid persoone, kellest rahvas tahab lugeda.

Irina: Vapustavalt julge naine!

Mida arvad sina?

Kas meie esileedi sobiks uhke moepiibli kaanestaariks?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles