Meigisoovitusi neile, kes ei viitsi hommikuti palju meikida

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Meil kõigil on neid hommikuid, kui on väga raske üles ärgata ja päeva alustada – rääkimata siis meigi tegemisest.  

Women's Health Magazine annab nõu laiskadele inimestele, kuidas ennast hommikuti meikida:

Kasuta BB- või CC-kreemi

Jumestuskreemi näolekandmine on meigitegemise juures üks pikemaid protsesse. See hõlmab tavaliselt aluskreemi, jumestuskreemi ja puudri kasutamist. Oma näonaha saab palju kiiremini ilusamaks muuta BB- või CC-kreemiga. See toimib justkui päevakreem, jättes samal ajal õrnalt tooniva ja ühtlustava peitekreemi kihi. Sellega jääb  näole ka tervislik kuma, mis muudab välimuse värskeks.

Kasuta päikesepuudrit

Teatud kohtadesse päikesepuudri panemine võib anda väga palju juurde. Pane veidi päikesepuudrit oma näo külgedele ja põsesarnade alla. See toob esile sinu luustiku näos, mis muudab näokuju kaunimaks.

Tee kerge suitsusilm

Laisal hommikul kõlab suitsusilm viimase asjana, mida sa teha tahaksid. Üldjuhul on selle tegemine väga vaevarikas ja aeganõudev. Kuid kui soovid ka ajapuuduse korral teha omale kiire suitsusilma, siis pane musta silmapliiatsit oma alumistele ja ülemistele ripsmejoonele. Seejärel hajuta suitsuse efekti jaoks silmapliiatsijooni kergelt aplikaatoriga laiali.

Keskendu oma alumistele ripsmetele

Kui tahad tugevamat silmameiki, aga lainerit või silmapliiatsit pole aega kasutada, siis alumiste ripsmete värvimine annab palju juurde. Värvides juba ülemisi ripsmeid, võtab alumiste ripsmete ripsmetuššiga ületõmbamine vähe aega.

Pane rõhku huultele

Kui sa otsustad täiesti ilma meigita kodust välja minna, siis vähemalt too veidi oma huuli esile. Sellega tõmbad tähelepanu oma ülejäänud meikimata näost eemale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles