Kuidas rõivaste abil rõhutada oma parimaid kehaosi?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kui oled kunagi peegli ees seisnud ja pettunult tunnistanud, et üks või teine rõivaese ei sobi sinu figuuriga, siis tead juba hästi, kuivõrd oluline on riideid valides silmas pidada oma kehakuju. Tegelikult polegi ju oluline see, mis sul seljas on, vaid hoopis see, kuidas see su kehaga sobib.

Kui oled kindlaks teinud, milliste kehaosadega oled rohkem rahul, siis ilmselt oskad ka paremini oma kehaga sobivaid rõivaid valida, kirjutab FabSugar. 

Siin on mõned näited, kuidas valida rõivaid, mis tooksid esile su parimaid külgi ja mis sobiksid ka su kehakujuga.

Õlad

Kõige parem viis ilusate õlgade näitamiseks on valida pluuse või kleite, mis jätavad õlad paljaks. Eelista rõivaid, mis on veidike seksikad, kuid mitte labased. Õlgu on õigete rõivaste abil võimalik paljastada ka nii, et näeksid maitsekas ja elegantne välja.

Alexa Chung (AP)

Kõhulihased

Kas sul on lame kõht nagu Jessica Albal? Ära varja seda riietega, otsi poodidest nabapluuse ja kõhtu paljastavaid kleite, mis sobivad mõnele viisakale üritusele või ka ööklubisse. Kui sa oled oma kõhulihaste nimel vaeva näinud, siis miks peaksid sa need rõivaste alla peitma?

Jessica Alba (AFP)

Selg

Kui sa pole selga paljastavaid rõivaid kandnud, siis sa ilmselt ei tea, kui seksikaks ja julgeks võib paljas selg su välimuse muuta. Isegi, kui kõik muud kehaosad on kaetud, lisab paljas seljaosa igale riietusele seksikust. 

Beyonce (Reuters)

Jalad

Kui sul on pikad jalad nagu Blake Livelyl, siis tasuks pükste asemel võimalikult tihti kanda seelikuid ja kleite. Kõige olulisem on valida õige pikkusega kleite ja seelikuid. Miniseelikus näevad su jalad eriti pikad välja, eriti siis, kui kannad kontsakingi. Igapäevasema välimuse jaoks eelista lühikesi pükse.

Blake Lively (Mavrix)

Vöökoht

Kim Kardashian oskab väga hästi iga riietusega oma vöökohta rõhutada. Ta armastab rõivaid, mis on liibuvad ja keha ümber, samas jälgib naine alati, et tema vöökoht tuleks kenasti esile (pluusikesed on alati seeliku või pükste sees, keskkohta rõhutab lai vöö jne). 

Kim Kardashian (SIPA)

Dekoltee

Selleks, et veidike dekolteed paljastada, ei pea sul olema just suured rinnad. Sügav dekoltee aitab kaelajoont pikemaks muuta ja loob illusiooni, et oled pikem ja saledam. Otsi V-kaelusega rõivaid, kuid ole ettevaatlik, et sa liiga palju oma rinda ei paljastaks. 

Miranda Kerr (SIPA)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles