Senna valiti parimaks vormelisõitjaks, Rosbergi peetakse ilusaks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Michael Schumacher
Michael Schumacher Foto: SCANPIX

Saksamaa ajaleht Bild korraldas vormelipilootide seas anonüümse küsitluse, selgitamaks välja kõige-kõigemaid.

Küsitluses osales käimasoleval hooajal võistlevast 24 piloodist 20, vaid Williamsi ja Reanult’ sõitjad ei andnud oma vastuseid, vahendab Planet-F1.

Läbi aegade parimaks sõitjaks valiti 16 aastat tagasi San Marino etapil hukkunud Ayrton Senna, kes kogus 12 häält. Teise koha sai seitsmekordne maailmameister kolme häälega, kolmas oli Alain Prost kahe häälega.

Parima tegevsõitja tiitli pälvis Ferrari piloot Fernando Alonso, aga kui küsiti, kes võidab tänavu MM-tiitli, siis Alonsot väga ei pakutud.

Kaheksa vormelisõitjat usuvad, et tänavu tuleb maailmameistriks McLareni piloot Lewis Hamilton, kuus meest andsid oma hääle Red Bulli Sebastian Vettelile ning kaks häält sai Hamiltoni tiimikaaslane, valitsev maailmameister Jenson Button.

Hamilton valiti Alonso ja Schumacheri ees ka kõige hullemaks sõitjaks, kõige ohtlikumaks võistlusrajaks peetakse Monacot, sellele järgnesid Suzuka, Singapur ja Montreal.

Vormelimaailma ilusaima naise kategoorias sai esikoha Prantsusmaa telekanali TF1 reporter Marion Jolles, teise koha sain Hamiltoni tüdruksõber Nicole Scherzinger. Küsitluses osalenud 20 mehest üks pakkus aga, et ilusaim «naine» on Mercedes GP piloot Nico Rosberg.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles