Üheksa põhjust, miks sul on näonahaga probleeme

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kuigi sa oled juba teismeeast väljas, võivad vistrikud ikka aeg-ajalt tekkida. Hea uudis on see, et vanemas eas on vistrikke kergem kontrolli alla saada, sest tõenäoliselt pole need enam tingitud hormoonidest. 

Kui sul tekivad suvalisel ajahetkel vistrikud, siis järgnevalt on välja toodud üheksa võimalikku selgitust, miks su näonahk on probleemne, kirjutab StyleList.

1. Peaksid puhastama oma meigipintsleid. Kui kasutad meigipintsleid regulaarselt, peaksid neid nädalas 2-3 korda puhastama.

2. Hakkasid hiljuti kasutama uut näopuhastusvahendit. Kui oled viimasel ajal muutunud oma näopuhastusrutiini, siis see võib olla põhjuseks, miks sul tekivad vistrikud. Kui nahk ei reageeri teatud tootele hästi, tuleks see välja vahetada.

3. Peaksid puhastama rätikut, millega oma nägu kuivatad. Näo puhastamiseks kasutatavat rätikut tuleks vähemalt korra nädalas pesta.

4. Sa ei joo piisavalt vett. Vedelikupuudus võib tekitada vistrikke. 

5. Sul on parajasti kuupuhastus. Menstruatsioon mõjutab ka näonahka.

6. Peaksid näonahka värskendama näomaski abil. Kui sa pole tükk aega omale näomaski teinud, siis ehk oleks aeg seda uuesti proovida. Sügavpuhastavad savimaskid mõjuvad üldiselt näonahale hästi.

7. Peaksid oma mobiiltelefoni puhastama. Mõtle hoolikalt järgi, mitu korda päevas sa telefoni vastu oma põske paned. Kas oled täheldanud, et just sellesse kohta kipuvad vistrikud tekkima? Järelikult oleks aeg oma telefoni puhastada.

8. Peaksid pesema oma padjapüüri. Padjapüüre tuleks pesta sama tihti kui rätikut, millega sa oma nägu kuivatad.

9. Sa pole ammu niisutajat kasutanud. Paljud inimesed ei viitsi niisutavat kreemi kasutada, kuid tegelikult võiks niisutavat kreemi kasutada vähemalt korra päevas, sest see aitab näonahka korras hoida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles