Seltskonnafotograaf Meelis Tomsonile tuldi Club Hollywoodis kallale

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sex In Da City Club Hollywoodis, 23.08.2008
Sex In Da City Club Hollywoodis, 23.08.2008 Foto: Photo Factory

Laupäeval, 23.augustil toimunud seksikal Pussycat Dolls peol klubis Hollywood sai räsida tuntud seltskonnafotograaf Meelis Tomson.

«Seksikate tütarlaste teise etteaste ajal läks fotograaf Meelis Tomsoni ja kahe klubikülastaja vahel rüseluseks. Üks lava ees seisnud Weekendi fotograafidest sai minu arvates vastu hambaid ning teisedki piltnikud veidike räsida,» pajatas hiljem Elu24 fotograaf Maria Vahuri.

«Kaks joobes jõmmi vehklesid minu kõrval sel ajal, kui ma laval tantsivatest tüdrukutest pilte tegin,» rääkis juhtunust Meelis Tomson.

«Ma püüdsin neist mitte välja teha. Nad olid napsised ja härga täis. Sellised ei suuuda nagunii end kontrollida. Aga siis kui ühe käsi hakkas juba vastu minu objektiivi käima läksin ka mina närvi ja kutsusin neid korrale.»

«Seepeale hakkas üks jorssidest mulle seletama, et saad aru, kui meiesuguseid ei oleks siin klubis, siis poleks ka sinusugusel tööd. Mina ütlesin, et saan küll aru, aga ega seepärast ei pea ta mul seljas elama.»

«Selle peale läkski rüseluseks. Üks meestest võttis hoogu, et mulle rusikaga äiata, aga teine vend sai õnneks käe ette. Rusikas ainult riivas minu pead.»

Kus klubi turvamehed olid?

«Klubi turvad ei näinud midagi. Tegin oma töö jorsside ähvarduste saatel lõpuni ja asutasin end minekule. Nägin siiski, et kõlakas oli juba liikvele läinud ja turvamehed talutasid tüli norinud mehemürakaid väljapääsu poole.»

Kuidas lugu lõppes?

«Kui tahtsin backstage-i veel tüdrukuid pildistama minna tuli minu juurde üks turvamees ja palus endaga kaasa tulla. Rääkisime paar sõna juttu ja ta küsis, kas sooviksin intsidendi kohta avaldust kirjutada. Ütlesin, et see pole vajalik. Selgus, et samu mehemürakaid oli varemgi klubist välja visatud.»

Kas sa kättemaksu ei karda?

«Mul on varemgi selliste tegelastega kokkupuuteid olnud. Lubatakse ära tappa ja mida kõike veel. Võib-olla tõesti, et kui mind järgmine kord kusagil pildistamas näevad, siis tulevad kallale. Tundub nagu oleks mul päris eluohtlik töö, kuid ei, ma ei karda kättemaksu.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles