Eksjalgpalluri kommentaar Robin Williamsi surma kohta šokeeris raadiokuulajaid

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robin Williams
Robin Williams Foto: SCANPIX

Šotimaa kunagise tippjalgpalluri ja nüüdse raadiosaatejuhi Alan Brazili kommentaar seoses esmaspäeval surnud komöödianäitleja Robin Williamsiga tekitas raadiokuulajates pahameelt.

Jalgpallurikarjääri jooksul Manchester Unitedis ja Tottenhamis mänginud Brazil kommenteeris Williamsi surma oma saates «Breakfast Show», edastab Aftonbladet.

Saatejuht sõnas, et sai teate staari surma kohta oma naiselt. Brazil arvas esmalt, et suri Briti popstaar Robbie Williams, mitte USA näitleja Robin Williams.

«Naine sõnas siis Robin ja ma mõtlesin, et jumal tänatud. Robin Williamsi surm ei läinud mulle nii palju korda kui oleks läinud Robbie Williamsi oma. Tänan jumalat, et see ei olnud Robbie,» lausus Brazil.

Politsei sõnu tegi Robin Williams enesetapu puues end üles ning see võis olla tingitud sügavast depressioonist.

Brazil talle kaasa ei tundnud ning süüdistas teda isekuses.

«Minu andmetel oli tal tütar. Kuidas tütar end nüüd tunneb? See surm on paljude jaoks šokeeriv. Ma vabandan, aga selline depressioonile viitamise asi on jama,» teatas Brazil.

Brazil töötab raadiojaamas TalkSport ning see kanal palus avalikult vabandust.

«TalkSport palub kõikidelt andeks, keda saatejuhi sõnad solvasid. Alani kommentaarid ei näita raadiojaama ametlikku seisukohta,» teatati.

Lisaks kuulajatele šokeeris Brazil ka oma kolleege. Üks neist oli Stan Collymore, kelle arvates ütles saatejuht midagi sellist teadmatusest.

«Selline arvamus on solvav. Ta ei ole arst, et langetada kellegi vaimse tervise kohta otsus,» kirjutas Twitteris kolleeg ja samuti endine jalgpallur Collymore.

Liverpooli ja Aston Villa meeskonnas mänginud Collymore on samuti kannatanud depressiooni all ning selle tõttu võis ta Robin Williamsit paremini mõista.

63-aastane Robin Williams kannatas pikka aega narko- ja alkoholisõltuvuse all ning tal oli ka depressioon.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles