Rahahoroskoop: Kalad

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kes usub sodiaagimärkidesse, võib tunda huvi selle vastu, kuidas tähed tema majanduslikke oskusi mõjutavad. Marie Claire pani kirja, kui hästi või halvasti erinevad tähtkujud rahaga ümber käivad.

Kalad on unistajad. Nende puhul peab teadma, kellega parasjagu tegu on, sest ühes inimeses võib olla peidus kaks erinevat kala. Ta on keeruline ja muutlik, lahke ja kaastundlik, alati otsimas midagi enamat. Isegi kui kõrvalseisjale tundub, et tal on kõik olemas, pole Kalad kunagi saavutatuga rahul. Mujal on ikka rohi rohelisem.

Kalade meelistegevus on enda vaimne ja füüsiline avastamine. See võib olla väga kurnav, mistõttu tahab ta aeg-ajalt omaette puhata ja akusid laadida. Selline põgenemise on kosutav ja annab talle jaksu edasi rühkimiseks.

Kuigi Kaladest võib jääda selline mulje, nagu nad oleks heitlikud, saavad nad tegelikult rahaga väga hästi hakkama. Kuigi see pole neile üldse oluline, unistused on. Paraku on paljude unistuste täitmiseks vaja raha ja Kalade esindaja võib olla sunnitud suurema eesmärgi nimel oma varast loobuma.

Enamasti Kalad raha pärast ei muretse. Ehk tuleb see sellest, et paljud neist saavad rikkaks päranduse või abielu teel. Kahtlemata raha meeldib neile, sest selle abil saab oma unistusi täita. Ja kes ei saabki õnne läbi rikkaks, võib seda vabalt teha tänu oma vaimsetele võimetele.

Keegi ei tea, kuhu poole Kalad mõtlevad järgmisena ujuda. Üks hetk on ta siin, siis juba kaugel eemal. Nõnda võib ta olla ääretult lahke, isegi liiga lahke. Samas võib tal tekkida raha pärast arutuid hirme, mis muudavad ta ekstreemselt praktiliseks.

Kaladele meeldib omada kinnisavara, sest muutlikus maailmas peab olema üks turvaline paigake. Selle nimel on ta valmis ka pingutama ja säästma, kandes kasutatud riiete ärist ostetud riideid, mis näevad välja kui disainerrõivad.

Pole ime, kui Kalade esindaja avastab kassajärjekorras seistes, et tal polegi raha, millega kauba eest tasuda. «Oih!» märkab ta endalegi üllatuseks. «Mu mõtted olid vast mujal!»

Heasüdamlikud Kalad ei oska keelduda, kui keegi neilt raha küsib. Kahjuks ei oska nad järge pidada, kui palju sai kellelegi raha antud. Mõned asjad jäävadki saladuseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles