Jürgen Ligi sai korralikult räsida

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mitte ainult eelarve ei pea püsima tasakaalus, vaid ka rahandusminister: Jürgen Ligi kallutab kurvis suvisel Tartu Milli triatlonil, kus ta sai üldarvestuses 84. ja M50 vanuseklassis kolmanda koha.
Mitte ainult eelarve ei pea püsima tasakaalus, vaid ka rahandusminister: Jürgen Ligi kallutab kurvis suvisel Tartu Milli triatlonil, kus ta sai üldarvestuses 84. ja M50 vanuseklassis kolmanda koha. Foto: Peeter Langovits

Rahandusminister Jürgen Ligi (55) osales möödunud pühapäeval Pühajärve triatlonil, kus sai korralikult räsida.

Pühajärve triatloni rattadistantsi algus polnud Ligi jaoks sugugi kergete killast. Ligi käis nimelt uperkuuti ja sai oma näkku ja kehale korralikud armid. Kukkudes rebenes ka spordidress ja sai räsida ratas, kirjutab Kroonika. 

«Veri, higi ja pisarad – selles järjekorras Pühajärvel Trismile'i triatlonil,» kommenteeris Jürgen Ligi oma Facebooki kontol. «Ujumast (1 km) tulles ei saa veel muud olla kui vesi, aga ratta (100 km) alguses sõideti mind pikali ja veri korralikult välja. 30 kraadi ja tunde pingutust teeb naha omakorda märjaks. Triatlonis ei tohi keegi kõrvalt appi tulla, nii et tehnilised probleemid, kaotatud söök ja jook ning haavad tähendasid kordades suuremat ajakadu, kui oli jooksu (10 km) lõpuks vahe vanuseklassi võitjaga. Nutune värk, aga lasen enda kodus siiski tuppa, sest sain ratta kuidagi veerema, jätsin katkestamise vihaga katki ja sõitsin lõpuni. Muidu oleksin enda peale ikka väga kuri.»

Ligi jõudis üle neljasaja osavõtnu seas finišisse ja sai ajaga 4:05.06 üldarvestuses 85. koha. Palju õnne!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles