Paljastavad pildid: mis juhtub, kui paluda geimeestel vagiinat joonistada?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Bobby Earthling

Kirjanik Shannon O'Malley õhtustas kümme aastat tagasi oma sõbra ja kollegi Keith Wilsoniga Tai restoranis, kui nende vestlusteemaks kerkisid naiste suguelundid.

O'Malley palus Wilsonil, geimehel, joonistada oma versioon vagiinast paberist laudlinale, kirjutab Buzzfeed. Wilson tegigi seda, kuid sattus oma kummalise illustratsiooni tõttu sõprade naerualuseks. Wilsoni poiss-sõber tegi sama ja kriitika ei lakanud, mistõttu jätkus vagiinade teemal juttu terveks õhtuks.

Asi ei lõppenud sellega - O'Malley ja Wilson palusid nalja pärast teistelgi geimeestel joonistada oma versiooni naiste genitaalidest. Tänaseks on teemale «Gay Men Draw Vaginas» pühendatud veebileht ning asja algatajatel on plaanis välja anda raamat. 

Meeste kunstiteosed ulatuvad ülimalt anatoomilistest väga abstaktseteni. Raamatusse tuleb kindlasti «koletiste» peatükk, samuti «80ndate vagiinade» ja «müsteeriumi» sektsioon.

Vaata pildivalikut SIIT.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles