Seitse levinud valet, mida mehed naistele mulje avaldamiseks räägivad

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Paljud mehed arvavad, et naised otsivad vaid üht tüüpi mehi ja et nad peavad looma endast kujutluspildi, mis naistele meeldiks. Järgnevalt on välja toodud seitse näidet sellest, mille kohta naised meestele luiskavad ja millest ei tasuks suurt probleemi teha, sest meeste kavatsused on head.

Ta on väga hea sportlane

Mehed tahavad olla sportlikud ja kui nad seda tegelikult pole, tahavad nad jätta vähemalt mulje, et nad armastavad sporti. Kui ta tegeles keskkoolis mõne spordialaga, siis võib juhtuda, et ta mainib sulle seda lootes, et see avaldab sulle muljet. Mehed usuvad stereotüüpi, et mees peab olema tugev ning nad tahavad näidata, et nad on «tõelised mehed», kirjutab Allwomenstalk.

Tal on paks rahakott

Kui lähed mehega välja, siis tõenäoliselt pakub ta, et maksab söögi eest ise ja käitub, nagu see poleks tema jaoks midagi erilist. Isegi, kui mehel on tegelikult vähe raha, käitub ta nii, nagu ta oleks majanduslikult kindlustatud. Ta ei taha sulle valetada, kuid ta ei taha jätta ka muljet, et tal on rahalisi raskusi.

Tal on erakordselt hea maitse

Kui armastad mõnda bändi, siis võib mees väita, et ka talle meeldib nende muusika. See on rumal vale, kuid mees ütleb seda vaid seetõttu, et sinu tähelepanu võita.

Tema eelmised suhted on olnud head

Kui mees pole kunagi olnud tõelises suhtes, siis võib ta seda tahtlikult rõhutada, et sulle muljet avaldada. Kui ta häbeneb oma eelnevaid armusuhteid, siis jagab ta sinuga vaid oma suhete häid külgi ja käitub nii, nagu midagi halba poleks kunagi juhtunud. 

Ta on erakordselt intelligentne

Ta võib üritada jätta muljet, et ta teab kõike maailmas toimuva kohta. Enne kohtingut loeb ta läbi värskemad ajalehed, et sinu silmis intelligentsem paista. Tegelikult ei kuulu uudiste jälgimine tema huvide hulka.

Tal on hea töökoht

Loodetavasti ei valeta mees selle kohta, kas tal on töökoht või mitte, kuid ta võib valetada oma tööülesannete kohta. Kui ta on lihtsalt müüja mõnes spordipoes, siis ta võib sulle väita, et tema töökohustuste hulka huulub palju enamat, kui vaid klientide teenindamine. 

Ta on äärmiselt andekas

Piinlik on tunnistada, et sul pole ühtki hobi või salajast annet. Kui sina räägid talle oma hobidest, kuid temal pole omalt poolt vestlusele midagi lisada, siis ta võib hakata valetama ja ütleb, et mängib hästi kitarri. Ta ei taha jätta sulle muljet, et temaga võiks igav olla.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles