Kuus märki, et mees teeskleb voodis

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Panther Media/Scanpix

Kellelegi ei tule see vast üllatusena, et naised võivad voodis mõnikord orgasmi teeselda. Kuid kas teadsid, et vahel teevad seda ka mehed?

YourTango pani kirja kuus märki, mis näitavad, et mees teeskleb orgasmi.

1. Ta teeb oma elu parima etteaste

Meestele suunatud veebilehelt AskMen võib leida isegi nõuandeid meestele, kuidas hästi orgasmi teeselda. Muuhulgas on seal kirjas järgmine: «Ülenäitlemine nurjab kogu tegevuse. Pead andma endast parima, et su võltsorgasm oleks võimalikult tõetruu. Ära liialda valjude häälitsuste, veidrate grimasside, ringi sahmimise ega muuga, mis võib sind reeta.» Seega, naised, pange tähele, kas mees on valjem kui tavaliselt.

2. Ta jõuab lõpuni eriti kiiresti

Sina saad orgasmi ja kohe pärast sind lõpetab ka mees, mis on tema puhul lausa rekordkiirusel sooritus. Mõnikord on lihtsam teeselda, et jõudsid lõppu, siis ei pea partner sinu järgi ootama. Lihtne ja loogiline.

3. Mehel on endiselt erektsioon

Kui oled vähemalt korra vahekorras olnud, siis tõenäoliselt tead, et pärast orgasmi saamist muutub mehe peenis pehmeks. See ei pruugi juhtuda vahetult pärast seksi, kuid reeglina leiab see aset paari minuti möödudes. Kui mehel on veel pärast 10 minutit erektsioon, siis ilmselt ei jõudnud ta ikka lõppu.

4. Mees jääb kohe pärast seksi magama

Kuigi seks mõjub meestele kurnavalt ja nad on pärast vahekorda väsinud, tasuks siiski tähele panna, kas mees kaisutab sind veidike aega pärast seksi või keerab kohe selja ja uinub. Kui mees teeb viimast, siis võis ta orgasmi saamist teeselda, sest tahtis kiiremini magama jääda.

5. Puuduvad märjad tõendid

Meestel on lihtsam orgasmi teeselda siis, kui te kasutate kondoomi. Kui olete aga monogaamses suhtes ja eelistate teisi rasestumisvastaseid vahendeid (nt beebipille), siis tead, et ilma kondoomita seks jätab tavaliselt voodilinadele jälje. Kui pärast seksi pole linal tavapärast märga laigukest, siis ilmselt mees teeskles.

6. Pärast seksi tormab mees tualetti

Ilmselt läheb ta kiirelt tõendeid hävitama, et sa ei märkaks, et kondoomi sees polegi spermat. Nagu eelnevalt mainitud, on meestel kondoomiga lihtsam teeselda, kuid samas eeldab see, et mees on pärast seksi suuteline naise tähelepanu mujale viima, et saaks tühja kondoomi ruttu minema visata. Seega ära imesta, kui mees pärast vahekorda tualetti ruttab. AskMen rahustab oma lugejaid järgmiselt: «On vähetõenäoline, et naine läheb pärast prügikasti läbi vaatama, et leida tõendeid sinu orgasmi kohta.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles