Mihkel Raud: Seagal on talumatult sitt laulja

, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mihkel Raud
Mihkel Raud Foto: Marko Tubli / Teppo Väätäinen

1.-2. augustil toimuva Augustibluusi üheks peaesinejaks on maailmakuulus märulikangelane Steven Seagal. Ürituse korraldaja arvates on tegu andeka muusikuga.

"Steven Seagal on meisterlik kitarrimängija ning tema muusika on omanäoline, kuid juurtetruu segu arhailisest ja modernsest bluusist. Isegi bluusikuningas BB King on kiitnud Seagali kitarrimängu ning tunnustanud teda kui pühendunud bluusitraditsioonide hoidjat ja populariseerijat," kiidab Augustibluusi korraldaja.

Eesti legendaarseim isamaaliste laulude looja ja esitaja Tõnis Mägi on aga teisel arvamusel.

Tõnis Mägi: Ma ei mõista sugugi, miks Augustibluusi üheks peaesinejaks kutsuti Ameerika märulitäht Steven Seagal, kes toetab avalikult Putinit ja tema poliitikat Ukraina kriisi suhtes. Kutsun kõiki üles Augustibluusi boikoteerima.

Skandaalne sulesepp Kaur Kender võttis Tõnise jutu peale tuld oma Twitteri kontol ning talle sekundeeris ka teine tuntud kirjamees Mihkel Raud:

Kaur Kender @kaurkender: «Tõnis mägi mine putsi»

Mihkel Raud @mihkelraud: «Seagali suurim kuritegu on siiski see, et ta on talumatult sitt laulja.»

Kaur Kender @kaurkender @mihkelraud: «Tra just! mingu munni Tõnis Mägi, kes toidufestivalil 90. laulis "Toit, kunglik toit!" ja nüüd on pühak. vt

Kaur Kender @kaurkender: «Tõnis Mägi - ole eestlane, maksa venelastele kogu plekk tagasi, mis said. Või küsi juurde ja jää vait. Või vatever. KLEEBI OMA SUU KINNI.»

Kaur Kender @kaurkender: «Tõnis mägi on sama loll nagu mõni pankur. pankur arvab, et ligipääs rahale=ligipääs mõistusele. mägi arvab 2xkoit@laulupidu=mõistuse hääl.»

Kaur Kender @kaurkender: «Narkomaan, kurjategija, restidivist DMX tuleb varsti eestisse. Oleks KenMarti siseminister hui ta viisat saaks. http://en.wikipedia.org/wiki/DMX_(rapper)#Legal_issues »

Kaur Kender @kaurkender: «Mingis mõttes on nõukogude eesti edasi. töökollektiivide kirja žanri on üle võtnud loomeliidud, murelik eesrindlasest traktorist - t. mägi.»

Kaur Kender @kaurkender: «Ma olen oodanud elu aeg võimalust tõnis mägi putsi saata. aitäh. järgmiseks: jaan tätte, mida sa arvad DMXist? ütle palun välja.»

 

 

Mida sina kogu loost arvad?

Kas oleksid valmis Augustibluusi boikoteerima?

 

 

 

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles