Jaanipäev läbi: portaalis müüakse vaimuka kuulutusega okasteta jõulukuuske

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Osta.ee portaalis okasteta jõulukuuse kuulutus
Osta.ee portaalis okasteta jõulukuuse kuulutus Foto: osta.ee

Portaalis osta.ee saab imetleda vaimukat kuulutust, mis soovitab hakata juba muretsema jõulude pärast ja soetada endale varakult ära jõulukuusk. Uudse ideena tasub kuulutuse sõnul hankida ilma okasteta kuusk kõigest veel 15 eurosendi eest. Andke aga kuuma ja lugege vaimukat kuulutust!

«Paraku on jälle käes aeg, mil päevad hakkavad lühenema ja ilmad kisuvad peale Eesti lühikest suve aina külmemaks. Tali läheneb halastamatult ning tasub hakata muretsema lähenevate jõulude pärast.

Õnneks on Teil tänavu võimalus pühadestressi vähendada ja soetada endile jõulupuu enne suurt pühadehullust!

Ei mingit okkakoristamist! Teie elu lihtsustamiseks on kuuselt eemaldatud kõik okkad! Üldiselt on kuusk heas seisukorras, võib aga esineda üksikud iluvigu. Ostetud on kuuseke Eestist uuena eelmise aasta lõpus ning tal on olnud vaid üks omanik. Kasutatud umbes kaks nädalat, ülejäänud aja on ta heades tingimustes seisnud, uut omanikku oodanud.»

Kas pole mitte paljulubav? Kuuse saavb omale soetada SIIN.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles