Vaata ja imesta! Strippar Marco pidutses jälle Ibizal

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Strippar Marco juba teab, kus toimuvad kõige rajumad peod! Seekord põrutas mees juba kaheksandat korda Ibizale, kus pidu võttis eriti huvitavad mõõtmed.

«Ibiza on võrratu, ta kutsub alati tagasi ja kliima on lahe. Armas saareke, kvaliteetne muusika ja inimesed, mitte nagu Mallorcal, kus rahvas okse sees lamab jne,» pajatas Marko Tasane Elu24-le.

«Käisin taas Amnesia klubis, kus on pidu nimega La Troya koos tippudest friikidest esinejatega. Amnesia klubi on juba 4 aastat tituleeritud Euroopa parimaks klubiks, varem oli seda Space. Pilet oli seekord kõigest 30 eurot, tavaliselt on 50,» kirjeldas mees.

Kaasas oli staarstripparil missis Eestonia 1998 Anu Abozenko, kellega saab alati nalja ja kaks tuttavat , kes otsustasid tulla viimasel minutil.

«Minu tuttavad kes olid esimest korda ei jõudnud seda ilu ära imestada. Ma ise olin juba sellega harjund,» kiitis Tasane lõpetuseks.

Vaata galeriist!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles