Helen Mirren: mu alastipildis polnud seksi raasugi!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Helen Mirren
Helen Mirren Foto: SCANPIX

Äsja ühes USA ajakirjas paljalt vannis istudes poseerinud näitlejanna arvates ei ole alastus tingimata seksikas, ka ei leia ta, et seenioriga (ta on 64) peaks piirama tal fotodel alasti poseerimist.

Vaata pilti kõnealusest fotoseeriast siit. «Mulle need pildid meeldivad. Mulle näib, et alastus nendel näeb mõistlik välja, pealegi oli tegu vägagi naturaalse võttega, mul oli vaid veidi meiki peal, ka mingit valgusega mängimist polnud. Fotograaf kasutas ainult välku,» pajatab Dame Mirren digitalspy.comile.

«Ma ei püüdnud kuidagi olla spetsiaalselt seksikas, arvan, et seks ja alastus on kaks ise asja. Äkki olen selles suhtes veider, ei tea. Teinekord on alastus seksikas, teinekord mitte. Vahest on rõivastatuna olla hoopis seksikam kui alasti. Inimesed kipuvad neid kahte asja segamini ajama,» sõnab Mirren.

Kuigi mõned on teda nende piltide pärast kritiseerinud, et nii vana naine ei peaks riideid avalikkuse ees seljast heitma, teeb säärane jutt Mirrenile ainult nalja.

AmericaFree.TV teatel oli Mirren fotoseeria kohta öelnud, et ta on endiselt hea tüdruk, kes tahab olla vahest paha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles