Täna, 13 ja reedel klubis Privé - How to f**k a clown!

, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
13 ja reedel klubis Privé - How to f**k a clown!
13 ja reedel klubis Privé - How to f**k a clown! Foto: promo

Tallinna vanalinnas asuv ööklubi Privé alustab täna õhtul uue programmiga, avapauguks on friikide tsirkuse teemaline üritus nimega Cirque Le Privé. Peaesinejaks Sandy Rivera USAst.

“Tavapäraselt on ööklubide nö eluaeg kolm aastat, siis muudetakse sisekujundust ja tehakse taasavamine. Club Privé on alati elanud loogika järgi, et pigem aeglane aga pidev tõus, kui kiire tõus ja sama kiire langus. Meie elame kuueaastastes tsüklites. Täna, kaheteistkümnendal klubi eluaastal alustame nö kolmandat tsüklit, oleme paigaldamas uut helisüsteemi, alustame uute reedeste üritustega. Suve jooksul on veel uuendusi tulemas aga nendest järgemööda,” nendib uhkusega Club Privé omanik Helen Mahmastol.

Täna alustab klubis Privé iga kuu teisel reedel toimuma hakkavad Cirque Le Privé üritust, mille märksõnadeks on erutav friikide tsirkus. Inspiratsiooniks on loomulikult tõeliselt legendaarsed Vibe üritused Tallinnas ning tänapäevased tehnoloogilised lahendused.

Tänasel üritusel on üle 30ne esineja!

Vaata lisaks SIIT!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles