Meestele: viis asja, mis paljastuvad naise kohta vaid viie sekundiga

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Mehed, olge ettevaatlikud, sest need kaunid naised, keda te tänavatel silmadega saadate, ei pruugi olla üldse nii meeldivad, kui te arvate. Kuidas vaid paari sekundi jooksul aru saada, millise naisega võib tegemist olla?

Ajakirjas Psychological Science avaldatud uuringust paljastus, et kena välimusega inimesed kipuvad tegelikult olema saamatumad ja hoolivad teistest vähem kui nende vähem silmapaistva välimusega sookaaslased. Probleem on aga selles, et esmapilgul kipume me kaunimatele inimestele omastama pigem positiivseid omadusi, kui seda, et tegemist võib olla ülespuhutud egoistiga, kirjutab Men's Health.

Selline mõtteviis on tegelikult normaalne, sest välimist ilu kiputakse seostama sisemise headusega. Seetõttu võime arvata, et kaunis naine on tingimata nii seest kui väljast ideaalne. Enne, kui lähed naisega juttu ajama, loe, millised pisiasjad võivad nii mõndagi tema iseloomu kohta paljastada.

Kui sulle tundub, et naine ei sobi mõnda kohta, võib ta seal meelega olla

Kohtinguekspert Tracey Steinberg ütles, et trendikad naised teavad täpselt, kuidas näiteks baari või restorani minnes riietuda. Kui sulle tundub baaris ringi vaadates, et mõni naine ei peaks seal kohe üldse olema, siis võib-olla on see just nii mõeldud. Steinberg selgitas, et naised on väga kiire taibuga ja teavad täpselt, kuidas tähelepanu saada ning käivad sageli paljudes kohtades just selleks, et meestega tutvuda. Astu aga julgelt ligi.

Kui naine joob punast veini, siis ta võib olla huvitatud seksist

Või meeldib talle lihtsalt punase veini maitse? Itaalia teadlased tegid kindlaks, et naised, kes jõid päevas kaks klaasi punast veini, olid seksist rohkem huvitatud kui nende suguõed, kes tarbisid vähem alkoholi. Teadlaste sõnul võib selles süüdistada veinis olevaid polüfenoole, mis parandavad vereringet suguelundites.

Naise suured silmad võivad reeta seiklushimulisust

Kui tahad teada, kas naine on seiklushimuline või mitte, vaata tema silmi. Florida State ülikooli teadlased selgitasid välja, et kui naine vaatab meest suurte silmadega, siis see tähendada, et naine on altim mehega seksima.

Kui naine on sportlik, siis ei huvita teda sinu välimus

Kohtasid kaunist naist jõusaalis? Ära muretse selle pärast, et olid ise veidike higine. Sportlikud naised pidavat meeste välimusele vähem tähelepanu pöörama. Miks? Kogukamatel naistel, kel pole sportlik kehaehitus, on rohkem keharasva ja seega rohkem östrogeeni, mistõttu otsivad nad heade geenide ja sümmeetriliste näojoontega mehi.

Kui naine jätab jääkuninganna mulje, siis võib tal palju voodikaaslasi olla

Psühholoogide sõnul loovad eemalehoidvad naised väiksema tõenäosusega romantilisi suhteid ja neil on seetõttu rohkem ajutisi suhteid. Ka teadlased on leidnud kinnitust sellele, et jäisema iseloomuga naistel võib olla rohkem voodikaaslasi kui leebematel naistel. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles