31-aastast meest erutavad vanurid: armastan kortse ja rippuvaid rindu!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Barcroft TV

Ameerikas Pennsylvania osariigis elav mees käib ainult naistega, kes on temast kolm korda vanemad. 

31-aastane Kyle Jones käib mitme pensionäriga korraga ja ta kutsub neid isegi külla, et neid oma 50-aastasele emale tutvustada, kirjutab Mirror. Viimased viis aastat on ta olnud vabasuhtes 91-aastase vanaema Marjorie McCooliga.

Hoolimata 60 aasta suurusest vanusevahest on neil aktiivne sekselu ja nad ei suuda käsi teineteisest eemal hoida. 

«Igaühe aju on programmeeritud erinevalt. Mõned mehed eelistavad blonde, mõned brünette ja mõned teisi mehi. Mulle meeldivad vanad naised,» seletas Kyle.

Kyle oli kõigest 18-aastane, kuid ta otsustas alustada seksuaalsuhet 50-aastase naisega. Nüüd kasutab Kyle naiste leidmiseks internetti ja haarab alati võimalusest vanadaamidega juttu vestma minna.

«Keskmiselt huvitavad mind naised vanuses 60 ja 80 eluaastat. Esimene reaktsioon nende poolt on see, et «sa oled liiga noor». Pean sihikindlust oluliseks ja ütlen neile, et see saab lõbus olema,» sõnas Kyle.

Ehkki Kyle on ametlikult vallaline, ajab ta korraga liini viie naisega ja käib nendega kohtingutel. Paljud naised ei suuda uskuda, et nii noor mees neid atraktiivseks peab, kuid Kyle'i sõnul peab ta neid väga seksikateks.

«Naised tunnevad end ebakindlalt sageli just nende asjade pärast, mis mind köidavad. Armastan kaelavolte ja kortse. Naised muretsevad lotendavate rindade pärast, kuid minu arvates näeb loomulik vajumine suurepärane välja. Mulle ei meeldi ilukirurgia absoluutselt,» seletas mees. «Mulle ei meeldi öelda «hall» - ma fännan plaatinavärvi juukseid. Eelistan loomulikkust.»

Kyle sooviks leida ühe naise, kellega kodu luua, kuid ta mõistab, et paariline sureks palju varem kui tema. Lisaks arvavad paljud, et ta jahib vanainimeste raha. «See pole tõsi. Mulle ja neile meeldib lihtsalt koos olla. Olen käinud nii vaeste kui rikaste naistega ja asi pole kunagi olnud rahas,» ütles ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles