Positivus festival teeb koostööd muusika striimimise platvormiga Deezer

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Positivus 2013
Positivus 2013 Foto: Jelena Rudi

Positivus festival koostöös maailma ühe suurema striimimise platvormiga Deezer pakub festivalikülastajaile kolme kuu pikkust tasuta Deezer Premium kasutusõigust, mis annab ligipääsu Positivus raadiole ning rohkem kui 30-le miljonile laulule. Link lisainformatsiooniga Deezeri kohta ning juhised konto aktiveerimiseks leiad ostetud piletilt.

Deezer on revolutsiooniline globaalne muusika kuulamise teenus, mida kasutatakse rohkem kui 180-s riigis ning mis võimaldab muusikat kuulata sülearvutitest, tahvelarvutitest, mobiiltelefonidest ja teistest seadmetest.

Deezeri poolt pakutav muusikavalik sisaldab mitte ainult maailmakuulsaid nimesid, vaid ka kohalikke artiste, kelle muusikat on võimalik kuulata reklaamivabalt. Konto saavad aktiveerida ka need, kes juba enne koostöö sõlmimist Positivuse pileti ostsid. Selleks tuleb saata kiri aadressile info@positivusfestival.com ning küsida oma Deezeri koodi.

Festivalipiletid on müügil Piletilevis, Ticketpros ning Positivuse kodulehel www.positivusfestival.com. Festival toimub 18.-20. juulil.

Positivusel esinevad:

KRAFTWERK

BASTILLE

ELLIE GOULDING

ELBOW

THE KOOKS

THE 1975

DAUGHTER

LAURA MVULA

JUNIP

TEMPLES

ANNA CALVI

OF MONTREAL

YOU ME AT SIX

FUTURE ISLANDS

ALUNAGEORGE

NONONO

CHET FAKER

KID KARATE

BIRTH OF JOY

KING CHARLES

POMPEYA

FM BELFAST

AND SO I WATCH YOU FROM AFAR

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles