Viis tühist teemat, mis paarisuhtes kõige rohkem vaidlusi tekitavad

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kas teie olete tähele pannud, millised teemad tekitavad paarisuhtes alati kõige rohkem vaidlusi? Kas näiteks see, kes lapsed magama paneb? Või see, kuidas kodutöid omavahel jagada?

Suurbritannias viidi läbi küsitlus, et välja selgitada, millised teemad tekitavad suhetes kõige rohkem vaidlusi. Kuna eelnevalt on kindlaks tehtud, et koguni 88 protsenti paarisuhtes olevatest inimestest vaidlevad aeg-ajalt, siis taheti kindlaks teha, mis asjad tekitavad kõige rohkem tülisid, kirjutab femalefirst.co.uk.

1. Kombed vannitoas ja tualetis

Vannitoas ja tualetis leidub alati teemasid, mis lahkarvamusi tekitavad, siin on mõned näited: tühja tualettpaberirulli vahetamata jätmine; hambapasta tuubi pigistamine valest kohast; märgade saunalinade maha vedelema jätmine; prill-laua ülesjätmine; pärast raseerimist karvade jätmine kraanikaussi jne.

2. Kui kodutööd on ebavõrdselt jagatud

Kui tihti on teie peres tekkinud vaidlus selle üle, kes peaks prügi välja viima? «Ma olin täna nii kaua tööl, ma ei jaksa,» ütleb mees. «Ma tegin täna perele süüa, ma ka ei jaksa,» õigustab naine. Ja nii jätkub ettekäänete toomine mõnda aega. Kas tuleb tuttav ette?

3. Telekanalite valik

Uudistesaated võivad pärast väsitavat tööpäeva olla liiga tõsised, pigem eelistaks vaadata midagi meelelahutuslikku. Ei, mitte spordikanalit, kindlasti mitte spordikanalit. «Tantsud tähtedega»? «Ei,» oigab mees tüdinult. Teleri vaatamine ja puldi jagamine võivad nii mõnegi vaidluse tekitajaks olla ning lõpuks ei tulegi saadete nautimisest midagi välja, sest põhiaur kulub tülitsemisele.

4. Toas kingadega käimine

Naine on just põranda tolmuimejaga puhtaks teinud ja mees astub tuppa, kingad jalas ning jätab endast maha silmanähtavad poriplekid. Või jäetakse jalanõud keset koridori põrandat vedelema ja keegi komistab lõpuks nende otsa.

5. Pereliikmeid puudutavad tülid

Mitu tundi peaks ämma juubelil peolauas istuma? Milliseid teemasid ei tohi meheõe kuuldes puudutada? Kellega ei tasuks poliitikast rääkida? Mida naine ämmale ütles, et viimane solvus? Perekonnad ja pereliikmed on paarisuhtes õrnaks teemaks, sest mõlemad partnerid kipuvad oma lähedasi kaitsma ja tunnevad end puudutatult, kui keegi midagi nende kohta ütleb.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles