Video: Gerli Padari lembetants burgeriputka juures

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eelmisel nädala laupäeval vastu pühapäeva võisid huvilised jälgida (ja jälgisidki) südantsoojendavat vaatepilti Tallinnas Nõmme teel Staabi nimelise kiirtoidukioski juures.


Staapi saabusid taksoga staarid Gerli Padar ja Martin Parmas, et hilisel tunnil veidi kehakinnitust hankida. Toidu valmimise ja tellitud takso ootamiseks kulunud aja sisustas Gerli võluva tantsunumbriga.

Ilmselgelt oli armastatud staarlaulja üliheas meeleolus. Kord nügis (võiks öelda et peaaegu limpsis) ta Martini mehist füsiognoomiat oma armsa koonukesega, lõi siis mehe ümber tantsu, žestikuleeris ja kallistas. Martin, kes võiks osata ometi keskmisest eesti mehest suuremat tundepeenust üles näidata, talus seda stoilise rahuga, seistes käed püksitaskus. Paistis, et kohati valmistab Gerli ülemeelikus talle natuke piinlikkustki.

Siis saabus uus takso, noored võtsid oma plastkarpi pakitud eine, Martin haaras džentelmenina daami koti ja koos suunduti öhe.  Toimetus vabandab video kesise kvaliteedi ja heli puudumise pärast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles