Ott Lepland avaldas uhiuue sõpradega reisimisest inspireeritud singli ja video «Jäädagi nii»

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Lepland uues muusikavideos loole «Jäädagi nii»
Ott Lepland uues muusikavideos loole «Jäädagi nii» Foto: Kaader videost / Youtube.com

Täna avaldas värske singli Ott Lepland. Uus singel kannab pealkirja «Jäädagi nii». Loo sõnade ja muusika autoriks on Lepland ise.

«Käisin maikuus sõpradega reisil, mille käigus külastasime erinevaid riike, nagu Rumeenia, Türgi, Moldova Bulgaaria, Gruusia, Ukraina ning veel ka Venemaa. Reisi käigus nähtu ja kogetu inspireeris mind kirjutama seda lugu, mis räägib asjadest elus, mis võikski jääda täpselt nii, nagu nad kõige parematel hetkedel on,» kirjeldab Lepland värsket lugu.

Lisaks filmiti uuele singlile reisil ka video, millest võib näha, milline reisiseltskonna igapäev välja nägi.

Video kohta ütleb Ott, et tegemist on väga toreda kollaaži ning mälestusega toimunud reisist, mis jääb alatiseks seda reisi meenutama. Lisaks on tegemist erakordselt tabava materjaliga, saatmaks reisil sündinud videot.

Video autoriks on Marek Lindmaa, kelle jaoks on tegemist esimese muusikavideoga ning alates sügisest võib reisist, mille käigus video loodud, vaadata TV3’s ka spetsiaalselt toodetud seriaali.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles