Ronaldo Meistrite liiga finaali värava tähistamine oli tegelikult filmitrikk

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cristiano Ronaldo tähistamas Meistrite liiga finaalis löödud väravat.
Cristiano Ronaldo tähistamas Meistrite liiga finaalis löödud väravat. Foto: SCANPIX

Eelmisel laupäeval toimunud jalgpalli Meistrite liiga finaalis alistas Madridi Real lisaaja järel 4:1 Madridi Atletico. Viimase värava lõi kohtumise lõpus Reali superstaar Cristiano Ronaldo penaltist, kes seejärel tiris mängusärgi seljast ja asus meeleheitlikult tabamust tähistama. Praeguseks on jõudnud Hispaania meediasse jutud, et Ronaldo esines vaid telekaameretele, mis jäädvustasid kaadreid temast rääkiva filmi «Ronaldo: The Movie» tarbeks.

Hispaania ajakirjanik Jose Felix Diaz kirjutas El Confidenciali veergudel, et Ronaldo üritab filmi abil promoda oma brändi «CR7» ja seetõttu tuli tal finaalis ka oma väravat meeletult tähistada. Kuigi Ronaldo värav enam midagi ei otsustanud, siis olid ka Atletico mängumehed Ronaldo liigsest tähistamisest häiritud.

«Väravale järgnenud tähistamise puhul ei olnud midagi tegemist spordiga. Rohkem oli seal tegemist turundusega. Tema Meistrite liiga finaali esitused võeti eraldi kaameraga linti ja neid kasutatakse temast rääkivas filmis. Ta teadis, kus kaamera asus ja ta jooksis just kaamera suunas,» rääkis Diaz.

«Seda juttu ei ole veel ametlikult kinnitatud, kuid see tundub olevat tõsi,» kinnitas Hispaania Eurospordi ajakirjanik Adrian Garcia Eurospordile. «Hispaania meedias viitavad nüüd kõik Jose Felix Diaz’ele, kes on Hispaania üks tuntumaid spordiajakirjanikke.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles