Kaheksajalgne oraakel aitab MMi tulemusi ennustada

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaheksajalg Paul ennustamas Saksamaa ja Ghana mängu
Kaheksajalg Paul ennustamas Saksamaa ja Ghana mängu Foto: SCANPIX

Jalgpallifännid võtsid jalgpalli MM-finaalturniiri tulemuste ennustamiseks appi oraakli.

Tegemist ei ole siiski inimese, vaid Pauli nime kandva kaheksajalga, edastab Sky News.

Saksamaa Oberhauseni Sea Life Centeri kinnitusel suutis neile kuuluv veeloom õigesti ennustada, et Saksamaa võidab Ghanat ning Serbia kaotab Austraaliale.

Täna varahommikul lasti kaheksajala elukohaks olevasse paaki kaks kasti, millest ühel on Inglise ja teisel Saksamaa lipp. Inglise  ja Saksamaa koondised kohtuvad selle nädala pühapäeval.

Mõlemas kastis on kaheksajala toit. Arvatakse, et see meeskond võidab, kelle lipuga kasti kaheksajalg eelistab ja esimesena avab.

Inglased arvavad, et kaheksajalg eelistab Inglise lipuga kasti. Üheks põhjuseks arvatakse olevat see, et see mereelukas elab küll Saksamaal, kuid ta sündis Lõuna-Inglismaal Weymouthi akvaariumis.

«2008. aasta Euroopa jalgpallimeistrivõistluste ajal suutis Paul rohkem kui 80 protsendi ulatuses ennustada Saksamaa kohtumiste tulemusi õigesti,» lausus veepargi pressiesindaja Tanja Munzig.

Munzigi sõnul on kaheksajalg Paul senise MMil siiani kõik õigesti ennustanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles