Hard Rock Laagris astub Rotting Christi asemel lavale kurikuulus Mayhem

Kadri Ratt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mayhem
Mayhem Foto: promo

Laulja vigastuse tõttu esinemised tühistanud Rotting Christi asemel hakkab Hard Rock Laagris publikut hullutama Norra kurikuulsaim black-metal bänd Mayhem.

Rotting Christi laulja Sakis murdis juuni alguses autoõnnetuses jala ja kuigi alguses anti lootust, et see mõjutab vaid juunikuu kontserte, sai nädal tagasi selgeks, et jala paranemiseks peab Sakis veel tükk aega voodis veetma, teatas festivali korraldustiim.

Mayhem on tuntud kui Norra black-metali skene eestvedaja ning seotus 1990-ndate aastate alguse vägivalla ning kirikupõletamistega annab nende muusikale tumedat tooni veel tänapäevalgi.

Nüüdseks 26 aastat tegutsenud bänd on välja andnud kuus plaati, millest viimane «Ordo Ad Chao» võitis Norras aasta parima albumi auhinna ja jõudis ka müügitabelites seni kõrgeimale 12. kohale.

Kolmandat korda Eestisse jõudev Mayhem viibib siin esmakordselt pärast 12-aastast pausi bändiga taasliitunud vokalisti Attila Csihariga.

Hard Rock Laager festival toimub Vana-Vigalas 2.-3. juulil juba üheksandat aastat järjest, koondades tuhandeid eelkõige raskemast rokist ja metalist huvituvad muusikasõpru.

Laagris astub kahel päeval üles 22 bändi: Mayhem (nor), Finntroll (fin), Mad Sin (ger), Weedeater (usa), Demonical (swe), Black Cobra (usa), Saviours (usa), Crionics (pol), Throes of Dawn (fin), Ocularis Infernum (lat), Lassie the Cat (lat), Metsatöll, Horricane, Pedigree, Evestus, Goresoerd, Recycle Bin, Sõjaruun, Kantor Voy, One Dollar Project, Cantilena, Paean.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles