Elu24 Soomes: Robbie-Katrin kohtus taas oma iidoliga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pühapäeva hommikul saabus megastaar Robbie Williams meie põhjanaabrite juurde Soome, et esineda 11-aastase pausi järel taas Helsingis.

Laulja annab Hartwall Arenal lausa kaks kontserti, sest esimene müüdi minutitega läbi. Eesti jäi seekord tema tuurikalendrist välja.

Hotellist lahkus megastar koos abikaasaga otse kinnisest parklast ning fänne vältides. Sellest hoolimata ei lasknud austajad ja austajannad oma tujul rikkuda ning tund enne kontserdipaiga uste avamist olid kõik elevil.

Rahva seas oli ka Tallinna kontserdil Robbie Williamsiga isiklikult kohtunud Katrin, kes jõudis kohale vahetult enne uste avamist.

Katrin võitis oma iidoliga kohtumise Robbie Williamsi Facebooki lehel toimunud videovõistlusel, kus tuli salvestada ja üles laadida minutipikkune video selgitusega, kuidas Robbie muusika on fänni elu mõjutanud. Kokku laekus võistlusele 332 videot 75st maailma riigist. Kampaanialeht kogus ligi 130 000 unikaalset külastust ning võistlusele esitatud videote poolt andsid Facebooki kasutajad kokku ligi 30 000 häält.

Helsingis oli Robbie kogu päeva peidus hotellis ja ainuke märge tema kohalolust oli säuts Twitteris.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles