Kiri jõudis saatjani 39 aastat hiljem tagasi

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kiri
Kiri Foto: SCANPIX

Norra heategevusorganisatsioon oli üsna üllatunud kui sai 39 aastat tagasi saadetud kirja nüüd tagasi.

Norra kirikuabi sai kollaseks tõmbunud ümbrikuga kirja mai alguses ning sellele oli märge «tagastatud saatjale» ja «aadress tundmatu» edastab The Local.

Kiri saadeti välja 1975. aastal.

«Kus see kiri oli võib ainult oletada,» lausus heategevusorganisatsiooni pressiesindaja Håkon Haugsbø.

Mees, kellele see kiri suunatud oli, kolis 1975. aastal teise kohta elama. Kiri saadeti tema aadressile siis, kui ta oli juba ära kolinud.

See mees suri 2005. aastal.

Norra ajakirjanikud pöördusid heategevusorganisatsiooni poole, et nad neile tagasi saadetud kirja mehe tütrele annaksid.

«Kummaline mõelda, et minu isale suunatud kiri oli ligi 40 aastat kadunud. Kui ta oleks elus, siis ta puhkeks selle peale naerma,» sõnas tütar.

Norra posti pressiesindaja Hilde Ebeltoft Skaugrud sõnas, et post vabandab nii heategevusorganisatsiooni kui mehe tütre ees.

«Kõige tõenäolisemalt oli see kiri kuhugi sattunud. See võis kukkuda postikonteineri mõne osa vahele ja jääda sinna pikaks ajaks. Samas aga on see kiri huvitav, kuna tal on lugu. Pärast nii pikka aega jõudis see saatjani tagasi,» nentis posti esindaja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles