Filmitegijate jooming lõppes koera surmaga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ken Saan
Ken Saan Foto: Andres Teiss

Reedel istus Tallinna kesklinnas alkoholipoe ees lärmav ja purjus seltskond ja nende pidutsemine ei lõppenud ka pärast seda, kui auto alla jäi kunstnik Hanno Soansi koer.

Joomingut nägi pealt jalgpalliklubi Viljandi Tulevik väravavaht Toomas Tohver, kes tundis telemaja naabruses viina ja õlut joova kuue-seitsme inimese hulgast ära Ken Saani ja Veiko Õunpuu.

«Ma ise tunnen süümepiinu, et lasin asjal nii kaugele minna,» kahetses nähtust siiani šokeeritud Tohver.

Kollasel tänaval elav Kaido Väljaots oli samuti juhtunu tunnistaja - roheline Nissan tuli Kadrioru poolt ja sõitis pärast koera allaajamist kohe minema.

«Neli-viis tükki võttis pärast õnnetust viina edasi, inimesed peaksid häbitundest ära kaduma, aga ei,» on teiselpool tänavat seisnud Tohver siiani vihane.

Ken Saani sõnul oli ta koera huku ajaks sõprade juurest lahkunud.

Kommentaaridest keeldus Veiko Õunapuu, kelle hinnangul oli kogu lugu väga jälki vormi pandud, mistõttu palus ta vaid tervitada tendentsliku mäluga vastikut meesterahvast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles