Kõrgepalgalised seksivad vähem, kuid nende seks on seikluslikum

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eestis tehakse esimest seksuaalkäitumisuuringut.
Eestis tehakse esimest seksuaalkäitumisuuringut. Foto: SCANPIX

Suurbritannias tehtud uuring näitas, et kõrgepalgalistel võivad olla luksuslikud majad ja kallid autod, kuid neil jääb seksiks vähem aega.

Uuring näitas, et palju teenivatest vaid neli protsenti seksivad sageli, madalapalgaliste seas on sageli seksijaid kolm korda rohkem, edastab Daily Mail.

Uuring paljastas ka selle, et need, kes teenisid rohkem kui 50 000 naela aastas olid enamjaolt ühe korra nädalas seksijad. Madalapalgaliste seas oli ka ühe korra nädalas seksijaid, kuid nende arv oli minimaalne.

Keskmist palka 15 000 – 34 000 naela aasta saanutest seksis nädalas mitu korda 54 protsenti küsitletutest.

Madalapalgalistest oli oma seksi kvaliteedi ja intensiivsusega rahul iga kümnes, kuid uurijate üllatuseks ütlesid sama ka harvem seksivad kõrgepalgalised.

«Hästi teenivad seksivad harvem, kuid selle eest on nende seks eksperimenteerivam ja rohkem pakkuv,» selgitati.

Uuring näitas ka seda, et 45 kõrgepalgalistest oli tegelenud vähemalt ühe korra ka grupiseksiga. Madalapalgalistest oli sellega tegelenud 19 protsenti.

83 protsenti hästi teenivatest oli seksinud välistes tingimustes, madalapalgalistest aga 66 protsenti.

Romaanis «Fifty Shades of Gray» kirjeldatud seksimängudega oli madalapalgalistest tegelenud 40 protsenti, kõrgepalgalistest aga 33 protsenti.

Need, kes on töökohtadel jutivatel positsioonidel, on magamistoas sageli alluvas ja passiivses rollis.

Neli viiendikku kõrgepalgalistest vastanutest soovisid seksi, kus partner on juhtiv. Kaks kolmandikku madalapalgalistest tahtis seksuaalselt juhtrollis olla.

Kõikide palgaastmete esindajad hindasid oma seksuaalset võimekust ja seksisooritusi kümnepalli skaalas keskmiselt seitsmele.

Uurijad tõid näiteks miljonärist ärimehe Richard Bransoni, kes tunnistas, et ühe miili klubiga ehk lennukis seksimisega tegels ta esimest korda teismelisena. See kinnitab, et jõukad võivad seksida vähem, kuid nende seks on seikluslikum.

«Lendasin Suurbritanniast USAsse turistiklassis ning minu kõrval istus väga atraktiivne naine. Me vestlesime ning läksime ka kaugemale. Mul täitus iga mehe unistus. Olin siis 19-aastane,» paljastas Branson ühes intervjuus.  

Hästi teenivad seksivad vähem, kuna nad töötavad rohkem ning tegelevad enam karjääriga. Samas on nad seksimisel katsetajad ja seiklejad.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles