Video: Lõuna-Korea õnnetuslaeval visati hetk enne õnnetust Titanicu teemal nalja

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lõuna-Korea õnnetuslaeval visati hetk enne õnnetust Titanicu teemal nalja
Lõuna-Korea õnnetuslaeval visati hetk enne õnnetust Titanicu teemal nalja Foto: SCANPIX

Lõuna-Koreas avaldati mobiiltelefoniga tehtud video, millel on näha ja kuulda, kuidas parvlaeval Sewol olnud kooliõpilased viskavad nalja Titanicu huku teemal.

See leidis aset vaid hetk enne laeva õnnetusse sattumist, edastab AFP.

Lõuna-Korea parvlaev oli 16. aprillil teel riigi lõunaosas asuvale populaarsele Jeju saarele kui sattus mereõnnetusse ja vajus kohe kreeni. Hiljem alus uppus.

Videolt on kuulda, kuidas üks noormees irvitab «Palun  päästke mind!». Teine aga lisab, et «tunne on nagu oleks Titanicu pardal».

Teine sõnab, et selle «Titanicu» video peaks hiljem Facebooki panema.  Veel keegi õpilane küsib, et mida kapten huku korral teeb.

Video teinud 17-aastase Park Su-hyeoni surnukeha leiti hiljem alusest. Tema juures oli ka ta mobiiltelefon. Noormehe isa andis oma poja mobiiltelefoni ajakirjanikele.

Lõuna-Korea parvlaeva Sewol pardal oli 476 inimest. Õnnetuse järgselt on leitud rohkem kui 200 surnukeha ning seni on 90 inimest veel leidmata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles