Galerii ja video: Siiri Sisask sai Kalevilt erilise šokolaadipartii

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kodumaine magusatootja Kalev liitus maailma juhtiva vastutustundlikku ja jätkusuutlikku kohvi-, tee- ning kakaokasvatust toetava programmiga UTZ Certified.

Ettevõte läheb šokolaaditootmisel järk-järgult üle sertifitseeritud kakao kasutamisele, plaanide kohaselt on aasta 2016 lõpuks kogu Kalevi šokolaad toodetud UTZ-sertifitseeritud kakaost.

UTZ programm seisab kakaokasvatajate paremate töötingimuste eest, võimaldab neil erialase hariduse saamist ja oskuste täiendamist, et suureneks istanduste saagikus ja seeläbi ka sissetulek. Seejuures pööratakse suurt tähelepanu loodusressursside säästlikule kasutamisele. UTZ programm tegeleb ka kakaokasvatajate peredele suurema kindlustunde loomisega, et nende lastel oleks parem elu ja võimalused haridust omandada.

Esimese valminud UTZ Certified šokolaadide partii annetas Kalev Eesti ühele tuntuimale heategevusprojektide eestvedajale Siiri Sisaskile ning MTÜ-le «Saagu valgus», mille tegevus on samuti suunatud eeskätt sotsiaalsest ebavõrdusest tingitud olukorra leevendamisele.

Vaata pilte kolmapäeval Kalevi maiustuste meistrikojas Rotermanni kvartalis toimunud pressiürituselt:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles