Video: mees, kellel on veerand pead puudu

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mees, kelle on veerand pead puudu
Mees, kelle on veerand pead puudu Foto: Youtube

Rumeenias elav mees kaotas veerandi oma peast tööõnnetuse tagajärjel.

24-aastane Elvis Romeo Lingurar töötas ehitusel, kui ta tasakaalu kaotas ning tellingutelt alla kukkus, edastab Daily Mail.

Ta kukkus peaga vastu betooni.

Ligi kahe meetri kõrguselt kukkumine kahjustas ta vasaku peapoole koljut ning mehe elu päästmiseks tuli purunenud koljuosa eemaldada.

Kirde-Rumeenias Livadas elav mees oli mitu päeva koomas.

Mees ei teadnud esmalt, et osa ta koljust on kadunud. Ta mõistis seda alles pärast haiglast välja saamist.

Linguraril puudub osa koljust ja aju kaitseb vaid õhuke nahakiht. Löök sinna kohta võib talle saatuslikuks saada.

Rumeenlane soovib, et talle pandaks eemaldatud koljuosa asemele protees, kuid tal ei ole selle operatsiooni tegemiseks vajalikku 1000 dollarit.

Rumeenia ajakirjanik Alex Prunean tegi Lingurarist video, et selle abil saada operatsiooniks vajalik rahasumma annetuste näol.

«See õnnetus juhtus aasta tagasi ning Elvisel on selle tõttu üsna raske. Ta kaotas osa koljust ning tal tekkis ajus verevalum. Sellest hoolimata ta paranes. Puuduva koljuosa asemele saaks opereerida proteesi, kuid selleks on vaja raha. Ta on vaene ja tal puudub operatsiooniks raha. Palume inimesi teda aidata,» seisab videos.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles