Meeste kümme kõige tüütumat harjumust

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Norskamine ja unes rääkimine on kõige tüütumad harjumused.
Norskamine ja unes rääkimine on kõige tüütumad harjumused. Foto: SCANPIX

Meestel on mõned harjumused, mis naistele sugugi ei meeldi. Kuigi naine võib seda mehele mainida, ei pruugi mees oma käitumist muuta, sest ta on harjunud asju omal moel tegema. Millised asjad naisi kõige rohkem häirivad?

Mees ei tunnista kunagi, et tema eksib. Ka siis, kui mehel pole õigus, leiab ta alati mõne pääsetee ja pöörab olukorra enda kasuks. Mehi võib pidada tagurpidi psühholoogia meistriteks, kirjutab femalefirst.co.uk.

Mees haarab alati teleripuldi endale. Mees on alati see, kes tahab otsustada, mida telerist vaadata. Kuna spordikanaleid on niivõrd palju, siis igal ajal on võimalik leida midagi, mis aitaks aega sisustada.

Mees peeretab avalikus kohas. Ta laseb avalikus kohas kõhutuult ja süüdistab selles sind. Või siis äratab sind hommikul peeretamisega üles. Ja kui tal pole vaja parajasti peeretada, teeb ta näiteks kinos olles suuga sarnaseid ebameeldivaid hääli...

Mees pole võimeline mitut asja korraga tegema. Üks asi korraga. Ainult üks. Alati.

Mees norskab. Küünarnukiga mehe müksamine ei anna mingeid tulemusi, seega lõpuks oled sunnitud teises toas magama, kuigi ka sinna on tema norskamist kuulda.

Mees ei üllata sind kunagi. Sageli juhtub nii, et naine peab ise omale mõnel tähtpäeval kingituse ostma ja seejärel selle mehele andma, et mees saaks selle omakorda naisele «kinkida».

Mees ignoreerib naist, kui naine temaga räägib. Mehed ei kuula, kõik naised teavad seda. Aga me ei anna veel alla ja jätkame meestega rääkimist.

Mees ei tee kunagi kodutöid. Meest ei häiri see, kui tema mustad riided põrandale kogunevad või kui kraanikauss on musti nõusid täis. Ta lükkab mustad sokid voodi alla, et need silma ei riivaks ja sellega on probleem lahendatud.

Mees vaatab teisi naisi. Kui asi ei lähe vaatamisest kaugemale, siis mehe arvates pole midagi valesti.

Mees vaatab liiga palju sporti. Kas sina oled üks neist naistest, kes kaotab oma kallima, kui jalgpallihooaeg algab? Või kui telerist näitab vormelit? Sa pole üksi. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles