Slovakkia modelli kahtlustatakse playboyst miljonäri mõrvas

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mayka Kukucova ja Andrew Bush
Mayka Kukucova ja Andrew Bush Foto: Facebook

Slovakkia politsei sai Nova Bosacas kätte modelli, keda kahtlustatakse ta endise kallima, Briti päritolu playboyst miljonäri mõrvas.

24-aastast Slovakkia päritolu Mayka Kukucovat hakati otsima pärast seda kui Hispaanias Costa del Solil asuvast villast leiti 48-aastase Andrew Bushi laip, kirjutab news.com.au.

Bushi surnukeha leiti möödunud nädalalõpul vereloigust. Teda oli kaks korda pähe tulistatud.

Ajakirjanikud küsisid Slovakkia politsei poolt eskorditud naiselt, kas ta on süütu. Naise isa Lubomir Kukucova vastas, et ta tütar ei teeks kärbselegi liiga.

Bushi uus kallim oli 20-aastane Maria Korotaeva.

Kukucova ja Bushi vaheline suhe lõppes, kuid naine keeldus Suurbritannias Bristolis asuvast villast välja kolimast.

«Kukucova läks täiesti armukadedaks. Andrew vihkas teda lõpuks. Ta ei suutnud isegi enam ta nime öelda,» sõnas Korotaeva.

Politsei andmetel ootas Kukucova paari nende Hispaania Costa del Soli villas, kuhu nad saabusid möödunud nädalalõpul. Korotaeva sõnul õnnestus tal majast ja Kukucova eest põgeneda ning ta sulges end Bushi Humvee masinasse. Ta kuulis, kuidas majast kostis kolm lasku ja ta tahtis majja tagasi minna, kuid ta ei pääsenud turvasüsteemi lukustumise tõttu sisse.

Hetk hiljem ilmus Kukucova ja käskis Korotaeval autost lahkuda. Ta sõitis minema.

«Ta oli väga rahulik ning tal ei olnud kiire. Tundus nagu ta oleks ta lihtsalt oma asju kokku korjanud,» lisas naine.

Slovakkia politsei teatas, et Kukucova andis end vabatahtlikult võimude kätte. Kuna naise isal on vähk, siis arvatavasti mõistetakse ta üle kohut Slovakkias, mitte Hispaanias.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles